– Det kan være gode grunner for NSB til å bytte navn til Vy

PODKAST: I denne episoden av «Aftenbla-bla» diskuterer vi navnebyttet til NSB, forsøker å finne ut om britene egentlig vil ut av EU og tyvstarter på lokalvalget.

Publisert: Publisert:
 • Aftenbladet
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Det var mange som ikke visste om de skulle le eller grine da NSB annonserte at de skal bruke 280 millioner kroner på å bytte navn til Vy. Leif Tore Lindø og Jan Zahl synes navnebyttet er tragikomisk, mens Aftenbladets markedssjef Tor Anders Voldsund, som er med i poden, mener NSB kan ha gode grunner til å bytte navn.

Utenriksjournalist Arild Inge Olsson er også med. Han forklarer hva det er som egentlig skjer med Brexit i Storbritannia. Skal de ut av EU? Vil de ut av EU? Kan de gjøre noe annet enn å gå ut av EU?

Vi begynner også å forbedere oss på lokalvalget til høsten. Aftenbladet er blant mediene som skal gjøre mange meningsmålinger. Påvirker det oss? Vil vil stemme på dem som vinner? Bruker vi mer krefter meningsmålinger enn på å snakke om selve politikken?

«Aftenbla-bla» kan du abonnere på og høre i Itunes, eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert:

Aftenbla-bla

 1. Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen om å lage film utenfor Oslo, et stykke fra de store selskapene

 2. Hva har Michael Jackson med Lærdal-familien å gjøre?

 3. Har vi egentlig helt unyttige jobber?

 4. Var det riktig eller galt å demonstrere under koronaen?

 5. – Kanskje det er statsministeren som tjener for lite?

 6. Vi er på vårt mest ulykkelige mellom 40 og 50

 1. Aftenbla-bla
 2. Politikk
 3. Brexit
 4. Podkast