Eidsvåg tar for seg Edens hage i «Adams sang» med Myra som duettpartner

Bjørn Eidsvåg har på plass en ny, kvinnelig duettpartner når han denne uken kommer med ny låt – der teksten tar for seg skapelsesfortellingen.

Myra er artistnavnet til rapperen Regina Tucker, som ikke bare er klar for «Stjernekamp» fra 29. august – men også for å synge duett med Bjørn Eidsvåg.
  • NTB
Publisert: Publisert:
Direkte fra Edens Hage? Bjørn Eidsvåg er klar med låten «Adams sang», der han i teksten tar for seg skapelsesfortellingen og om det ikke var lurt at Adam og Eva tok for seg av det forbudte eplet.
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Det er Regina Tucker, kjent som den «Stjernekamp»-aktuelle artisten Myra, som skal synge med i «Adams sang».

Dette er andre singel ut fra Eidsvågs kommende album, som er i vente i løpet av året. For da alle konsertene ble koronaavlyst eller -utsatt, tilbragte Bjørn Eidsvåg mye tid i skrivestuen og studio.

Ifølge pressemeldingen har han «jobbet iherdig» med sitt album nummer 28. Det er dette albumet han ifølge VG har søkt om midler fra det ekstraordinært utlyste Statens kunstnerstipend fra.

Låtskriverprosessen har blitt påvirket av fjorårsboken «Tro & Trass», og Bjørn Eidsvåg spør om ikke Adam og Eva «gjorde oss alle en tjeneste da de spiste av det forbudte eplet i Paradis, det eplet som skulle gi dem kunnskap om galt og rett?".

– Hva om det var et berettiget opprør mot uvitenhet og sløvhet? Hva om det var det Gud egentlig ville de skulle gjøre?, undrer musikkveteranen og presten.

«Adams sang» er produsert av Tobias Fröberg, som Eidsvåg har jobbet med tidligere og som også har vært brukt av andre norske artister som Ane Brun, Mari Boine, Fay Wildhagen og Øystein Greni.

Publisert:
  1. Bjørn Eidsvåg
  2. Musikk

Mest lest akkurat nå

  1. For 30 år siden skremte denne gjengen vannet av foreldre og rektorer i Sandnes

  2. Avhørte vitner kan ha husket feil

  3. Kommuuuuuuuuuuuuunen!

  4. Slik så det ut ved Vålandstårnet onsdag kveld

  5. Bygget Norges billigste sykkel- og gangsti, helt uten byråkrati

  6. To Viking-talenter tatt ut på landslaget