«His Story - Michael Jackson» er avlyst

Alle som har kjøpt billett vil få pengene refundert, opplyser Storstova på Bryne og Konserthuset i Stavanger. Hele norgesturneen er avlyst.

"HIS STORY har en rollebesetning på fem meget gode sangere, fem utmerkete dansere og fem talentfulle bandmedlemmer. Mange av artistene er fra West End, og showet erperfekt iscenesatt og koreografert for å gi den ultimate hyllest til Michael Jackson", heter det i reklameteksten for showet.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Forestillingene i Stavanger og Bryne skulle blitt spilt henholdsvis 14. og 15. november.

— Eriksson Music må dessverre avlyse alle forestillinger av HIS Story - Michael Jackson. Det er beklagelig at dette skjer, men er utenfor vår kontroll, opplyser Storstova på egne nettsider onsdag.

Også i Stavanger konserthus er de lei seg for det som har skjedd.

— Det er dumt når folk blir skuffa. Vi må bare beklage på egne og arrangørens vegne, men dessverre var det ikke noe vi kunne gjøre denne gangen, sier Grete Straume, markeds- og kommunikasjonssjef i Konserthuset.

På Bryne var det forhåndssolgt i underkant av 200 billetter, i Stavanger 890. Alle som har kjøpt billett vil få pengene refundert.

Arrangør Anders Eriksson i Eriksson Music forteller at årsaken til turnéavlysningen i Norge er sviktende billettsalg totalt sett.

— Av ti konserter på turneen var det bare Stavanger som solgte bra med billetter. Sju kulturhus solgte veldig dårlig og det ble derfor umulig å gjennomføre turneen. Jeg beklager dette, uttaler han til Aftenbladet.

Publisert: