Bon Jovi, valg i Europa og miljøkamp om folks lommebøker

PODKAST: Hvem vinner valgene i Europa? Vil vi betale det det faktisk koster å løse klimakrisen? Og synger Jan Zahl bedre enn Bon Jovi?

Publisert: Publisert:

Aftenbla-bla er selvsagt innom Bon Jovis Stavanger-besøk. Foto: petwix / Aftonbladet

I ukens episode av podkasten Aftenbla-bla skal vi på europeisk rundtur sammen med Aftenbladets utenriksreporter Arild Inge Olsson. Han snakker om valget i Danmark, og Trumps besøk i Storbritannia og om venstre- og høyrebølger i Europa.

Med i studio er også Sysla-journalist Ola Myrset. han har intervjuet den noe mediesjy professoren Václav Smil, som var hovedtaler på førsteutgaven av klimainvesteringsselskapet Nysnøs konferanse Driva.

– Det er enkelt å stoppe utviklingen. Problemet er bare at det innebærer endringer som svært få er villige til å gå med på, sier Smil, som sier man må ramme folks lommebok i klimakampen.

Men er vi villige til å betale det det faktisk koster, eller vil vi tviholde på billige sydenturer?

Podkasten er spilt inn dagen før Bon Jovi spiller i Stavanger. Leif Tore Lindø forteller om bandets ganske dårlige Stockholm-konsert, og vi får svaret på det absolutt ingen har lurt på: Synger Jan Zahl bedre enn Jon Bon Jovi på «Bed of Roses»?.

Aftenbla-bla kan du abonnere på og lytte til i Itunes, eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre ukens episode her:

Publisert: