– Jeg beklager at vi skremte metalfansen med at de skulle på A-ha-konsert

På grunn av en teknisk feil hos Ticketmaster, fikk metalfans som kjøpte Judas Priest-billetter, bekreftelse på at de hadde kjøpt billetter til A-ha.

Judas Priest-fansen skal ikke på a-ha konsert, slik det sto på billettbekreftelsen til de som forhåndsbestilte billetter torsdag morgen. Det lover Ticketmaster-sjefen.
 • Håkon Jonassen Norheim
  Håkon Jonassen Norheim
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

– Dette skyldes rett og slett en manuell feil i teksten på ordrebekreftelsen for noen. På billettene de mottar står det Judas Priest, og kun det. Jeg beklager at vi skremte metalfansen med at de skulle på A-ha-konsert, sier daglig leder i Ticketmaster, Kristian Seljeset.

Det ordinære billettsalget til Judas Priest-konserten i DNB Arena 16. juni neste år, starter ikke før fredag. Men mange fans benyttet seg torsdag av muligheten til å kjøpe billetter via forhåndssalget som åpnet klokken 09.00 ved å bli Live Nation-medlemmer.

Da Judas Priest-fansen i ro og mak satte seg ned med morgenkaffen torsdag morgen for å bestilte billetter, satte de den trolig i halsen. I bestillingsbekreftelsen sto det nemlig at de hadde bestilt billetter til a-ha sin Hunting High and Low-turné.

– Det har kommet feil i billettbekreftelsen på grunn av en teknisk feil hos Ticketmaster, men billettene er riktige. Feilen blir rettet opp i nå, sier markedssjef i Live Nation, Elise Løssfelt.

Live Nation er en av arrangørene av konserten i DNB Arena.

Slik så det ut for flere som bestilte billetter til Judas Priest-konserten torsdag.

Judas Priest ble etablert i 1968. Etter en humpete start, med folk inn og ut, ble bandet et svært navn i den tunge delen av rocken. Rob Halford har vært bandets frontmann siden 1974.

Bandet regnes som grunnleggere av den karakteristiske metalhead-stilen med nagler og lær, og de har vært innflytelsesrike på alle måter i heavy metal-sjangeren. Judas Priest har solgt godt og vel 50 millioner plater gjennom sin karriere, og er mest kjent for sanger som «Breakin’ The Law», «Painkiller», «Turbo Lover» og «Hell Bent For Leather».

Publisert:
 1. Live Nation
 2. Live
 3. DNB Arena
 4. Konsert

Mest lest akkurat nå

 1. Korvetten AS begjært konkurs

 2. 38-åring tiltalt for vold mot gutt etter ring-på-spring

 3. Klar oppfordring fra de voksne: Ta russetiden tilbake!

 4. Fikk sparken i Dalane Kraft etter at han varslet NVE om et sikkerhetsproblem

 5. Prinsesse Ingrid Alexandra har fått eget kontor på Slottet

 6. Han mener livet blir bedre med lavere forbruk. Stadig flere tenker sånn