• Hver fredag slippes tusenvis av låter og album. Vi har samlet de ferskeste (og frekkeste) lokale og nasjonale høydepunktene til deg her <3 Spillelisten i Spotify ligger i bunnen av saken :)

  Publisert 26. november, kl. 16:32

 • Stella anbefaler: Resa Saffa Park - Candles

  Resa Saffa Park, også kjent som Theresa Frostad Eggesbø, har gjort seg svært bemerket de siste årene vært å se som skuespiller i seriene SKAM og Ragnarok. Nå satser hun på musikken. «Candles» er en inderlig og dramatisk låt i soul/pop-universet. Strykere er prikken over i-en og roen senker seg i sjela.

 • Tor-Arne anbefaler: Jonahh – Forbidden Fruit

  Jonahh drømte at kjæresten fant en annen og kjørte avgårde. Slik blir det bra popmusikk av. Med regelmessig låtrotasjon på både P1 og P3 gleder redaksjonen seg til rakettoppskytningen av en popkarriere som skjer akkurat nå. Bare ikke flytt til Oslo, vær så snill?

 • Leif Tore anbefaler: Trio Dallas -Blue Christmas

  Julemusikk? Ja takk, hvis den er god. "Blue Christmas", udødeliggjort av Elvis, her i en seig, varm, halvmørk versjon med gitar, tangenter og vokal.

 • Tor-Arne anbefaler: FIEH - Telephone Girl

  Det mangehodede funkensemblet FIEH slipper en klassisk «det er ikke deg, det er meg»-låt om telefonskrekken. Like fantastisk som tidligere fortsetter bandet å puste nytt liv inn i musikknasjonen og verden.

 • Stella anbefaler: Orions Belte & Chris Holm - Maybe

  Bassisten i Orions Belte har gitt ut solo-ish-album. På «Maybe» får han hjelp fra Sondre Lerche. Sammen har de laget en låt for deilige morgninger. Lydbildet er lekent og har noen overraskende twists and turns, men holder seg alltid på den lavmælte siden. Her er vi i indiepop-kategorien.

 • Leif Tore anbefaler: Dead Junkie Fever - Can't Hit The Ground

  Skitten, skitten pønkrock fra Stavanger med akkurat den rette garasje- og rockeklubbfølelsen. Heseblesende, hektisk, kaotisk og flott.

Her har vi samlet låtene i ei litta spilleliste. Oppdateres ukentlig: