Ny dato for Judas Priest-konserten i Stavanger

Kjøpte billetter til tidligere annonserte dato gjelder til nytt show, melder arrangøren.

Publisert: Publisert:

Vokalist Rob Halford og gitarist Richie Faulkner under Hell and Heaven-festivalen i Mexico City i 2018. Foto: Christian Palma / TT NYHETSBYRÅN

 • Rolf Frøyland
  Journalist

Siden det ble klart at Judas Priest-konserten 16. juni i Dnb Arena måtte avlyses, har arrangøren jobbet for å finne en ny dato til det legendariske heavy metal-bandet fra Storbritannia.

Nå er det klart at konserten vil bli avholdt 15. juni 2021. Dette melder Live Nation og samarbeidspartnerne på Facebook:

«Sikkerheten og helsen til artister, ansatte og besøkende er vår største prioritet. Hele turneen er nå flyttet, og ny dato for Stavanger er 15. juni 2021. Kjøpte billetter til tidligere annonsert dato gjelder til nytt show. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske Judas Priest velkommen tilbake til Stavanger i 2021.»

Bokassa, med stavangermann Jørn Kaarstad i front, står oppført som «special guest» på konserten.

Kiss-konserten på Øster Hus Arena 20. juni i år, har foreløpig ikke fått ny dato, ifølge konsertens arrangementside på Facebook.

«Begge bandene jobber med å få på plass nye turneer så vi kan flytte konsertene. Det mange kabaler som skal gå opp i alle ledd, og derfor tar dette litt ekstra tid. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har det», uttalte Live Nation Norge i en e-post til Aftenbladet i begynnelsen av denne måneden.

Inntil videre er arrangementer med 51 eller flere personer forbudt. Alle kultur- og idrettsarrangementer med mer enn 500 personer er forbudt fram til og med 31. august 2020.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Brannvesenet har kontroll på campingvognbrann på Sokn

 2. Kan ikke hjelpe voldelige ungdommer før de får seg kjæreste

 3. Kjørte Grimstad-Kristiansand på ti minutter. Farten ble målt til opp mot 200 km/t

 4. Amerikansk storklubb bytter navn etter massiv kritikk

 5. Marthe (27) har ADHD. Slik får hun og mannen forholdet til å fungere

 6. Kan bli frifunnet for voldtekt på grunn av lav IQ

 1. Live Nation
 2. Kiss