• Hver fredag slippes tusenvis av låter og album. Vi har samlet de ferskeste (og frekkeste) lokale og nasjonale høydepunktene til deg her <3

  Av Stella Marie Brevik
 • Stella anbefaler: Mall Girl - Bubbly Cool Drink.

  En spennende pop-perle laget av folk som kan sies å være nerder i faget. Et alternativ til de mange dropsene og oppbygningene vi finner på topplistene, men like fullt fengende og oppløftende.

 • Tor-Arne anbefaler: Adrian Johnsen - House is Haunted.

  Lokalt stjernehåp slipper den første låten av flere fra Adrian Johnsens kommende EP. Halloween møter trap i et gullkorn krevet av håpet selv, og produsert, mikset og mastret av Sandnes-kompisen Getaz.

 • Leif Tore anbefaler: Beach Heads - Down South

  Sommerlett powerpop-sang akkurat når høsten treffer oss som verst. Produsert av Frode Strømstad (I Was A King) og med Anne-Lise Frøkedal på gjestevokal.

 • Tor-Arne anbefaler: Gabrielle - Klipp meg i ti og lim meg sammen.

  Tittellåten på Gabrielles fjerdealbum oser av oppturer og nedturer. Selv om albumet tidvis står i spagat mellom store pop-produksjoner og mobilopptak, er den full av juveler som tittelsporet «Klipp meg i ti og lim meg sammen».

 • Stella anbefaler: Team Me - Song for a drummer

  Team Me har så og si ligget i dvale siden midten av siste tiår. Nå, ti år etter at debutalbumet som ga dem en Spellemann, er gjengen tilbake. I kjent, men god stil. Liker du Edward Sharpe & the Magnetic Zeros? Gi Team Me en sjans.

 • Leif Tore anbefaler: Lemaitre, Anna Of The North - What About U

  En liten smyger av en elektropoplåt som fløyt forbi på første forsøk, men som plutselig limte seg i ørene hos en som fikk flashback til franske Air.

Her har vi samlet låtene i ei litta spilleliste (oppdateres ukentlig fremover):

Mest lest akkurat nå

 1. Melder om snø i etter­middag

 2. Varsler 5 kroner kilo­wattimen rundt middagstider

 3. Nå slipper de å bygge «Undheimsti» på Eigerøy

 4. Ingve Bøe: «Hvis ikke Viking tar bronse, spiser jeg hatten min»

 5. Slik vil Norled revolus­jonere elekt­riske hurtig­båter

 6. Dette sa Gunnarsson som fikk Brekalo til å koke over