Prins Harry og hertuginne Meghan har bosatt seg i Santa Barbara

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i sitt nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles i California, melder flere amerikanske medier.

Publisert: Publisert:

Prins Harry og hertuginne Meghan har kjøpt og flyttet inn i deres nye hjem i Santa Barbara utenfor Los Angeles, melder flere amerikanske medier. Her fra et arrangement i London i mars. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

  • NTB-AFP

Paret flyttet inn i juli og har «funnet seg til rette med privatlivet i nabolaget», sier en talsperson til nyhetsbyrået AFP uten å nevne hvor paret har bosatt seg.

Hertugen og hertuginnen av Sussex, som trakk seg fra de kongelige pliktene ved det britiske kongehuset tidligere i år, har tidligere bodd i Meghans hjemby Los Angeles. Der havnet de etter kort tid i en rettslig konflikt med fotografer som hadde knipset bilder av deres sønn Archie.

Ifølge People og Page Six ligger parets nye hus i den velstående byen Santa Barbara, om lag 150 kilometer nordvest for Los Angeles.

– Det er her de vil oppdra Archie og hvor de håper å leve et så normalt liv som mulig, sier en anonym kilde til Page Six.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Bistandsadvokat vil snakke med kvinnen i kveld eller onsdag

  2. Familie­selskap skal være grunn til flere korona­smittede i Stavanger

  3. Mann (18) kjørte i 230 km/t i Ryfast mens han filmet med mobilen: – Jeg blir sint og opprørt

  4. Kvinnelig lærer tiltalt for sex med mindreårig elev

  5. Fire ansatte korona­smittet hos ConocoPhillips

  6. Ungdommen fikk sitt eget anneks på fjellet: – Her slipper de å henge med oss voksne

  1. Prins Harry
  2. Los Angeles