Kim Larsen & Kjukken avlyser Stavanger-konsert

Den folkekjære artisten avlyser samtlige konserter i Norge denne sommeren. – Det omfattende reiseprogrammet er for utmattende for Kim Larsen å gjennomføre, opplyser manageren.

Publisert: Publisert:

Her ser vi Kim Larsen på scenen på Sandnes brygge i 2015. Foto: Fredrik Refvem

 • Rolf Frøyland
  Journalist
iconDenne artikkelen er over to år gammel

I desember i fjor fikk Kim Larsen konstatert kreft i prostata. Han valgte da å avlyse alle konserter i januar, februar og mars, men regnet med at sommerens norgesturné ville bli gjennomført.

Mandag ettermiddag er det imidlertid klart at han ser seg nødt til å avlyse også disse konsertene - inkludert den utenfor Stavanger konserthus 3. august.

Konsertene i Danmark og Sverige tidligere i sommer har gått greit, men det tøffe programmet i Norge blir for mye den danske artisten, melder manager/impresario Jørn Jeppesen på Kim Larsen & Kjukken sine Facebook-sider.

– Med det omfattende reiseprogrammet, som sju konserter på ti dager i Norge krever, er på nåværende tidspunkt altfor omfattende for Kim Larsen å gjennomføre, skriver han.

Les hele innlegget her:

Manageren unnskylder samtidig overfor deres norske fans, og legger til at de ni konsertene Kim Larsen & Kjukken skal spille i Danmark i august skal gå som planlagt.

Grete Straume, markeds- og kommunikasjonssjef i Stavanger konserthus, sier til Aftenbladet at billettsalget til konserten, som skulle blitt arrangert på uteamfiet ved konserthuset, ble stoppet umiddelbart da hun fikk beskjed om Larsens tilstand.

– Blir konserten avlyst, slik det ser ut nå, refunderes billettpengene til alle som har kjøpt. Det er aldri kjekt å avlyse, verken for publikum, arrangør eller artist, og vi ønsker selvsagt Kim Larsen god bedring og håper å se ham igjen her senere, sier Straume, som anslår at det så langt var solgt cirka 2000 billetter.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Fem nye smittetilfeller i Stavanger tirsdag - nok en smittet fra busstur

 2. – Et slag under beltestedet fra Høie

 3. Etter 19 år med dårlige vaner, har Ole Klemetsen fått nok. Nå starter han på et nytt prosjekt.

 4. Lye-saken: Politiet tror de vil finne gutten på steinen

 5. Petroleumstilsynet: Melkøya-brannen en av de mest alvorlige hendelsene i norsk petroleumshistorie

 6. TV-duell i USA natt. Aftenbladet rapporterer hele natten

 1. Konsert
 2. Kim Larsen