Kjæresten sørger over George Michael

Den mangeårige kjæresten til nylig avdøde George Michael, Fadi Fawaz, forteller om sin siste jul med partneren.

Publisert: Publisert:

Blomster, lys og minneord ligger utenfor huset til George Michael i Goring etter nyheten om popstjernes død. Foto: Eddie Keough / NTB scanpix

  • NTB
Denne artikkelen er over tre år gammel

– Det blir en jul jeg aldri glemmer, da det første jeg gjorde om morgenen var å finne kjæresten min liggende fredfull og død i sengen. Jeg kommer aldri til å slutte å savne deg, skrev den kjente hårstylisten på Twitter mandag morgen.

– Vi skulle egentlig reise til en julelunsj, og jeg gikk for å vekke ham da jeg fant ham. Han var bare borte, der han lå fredelig i sengen, forteller Fawaz til avisen The Telegraph tirsdag.

– Vi vet ikke hva som har skjedd enda. Alt har vært veldig komplisert i det siste, men George gledet seg til denne julen, og det gjorde jeg også, fortalte 43-åringen og fortsatte.

– Nå er alt ødelagt. Jeg vil at folk skal huske ham som han var – en fantastisk person.

En anonym kilde har uttalt til avisen at Michael har blitt behandlet for en heroinoverdose ved flere tilfeller, og vedla at «det er et under at han har holdt så lenge som han har». Wham!-stjernen har vært berørt av rykter om heroinmisbruk i flere år, men det er foreløpig ikke kjent om dødsfallet skyldes rusmisbruk.

Publisert: