Spice Girls gjenforenes – uten Victoria Beckham

Popgruppa Spice Girls gjenforenes neste år for en toukers turné i Storbritannia. Det hele foregår imidlertid uten Victoria «Posh Spice» Beckham.

Publisert: Publisert:

Den britiske popgruppa Spice Girls, her under avslutningsseremonien for London-OL i 2012, gjenforenes til en turné neste år uten Victoria Beckham. Foto: AP / NTB scanpix.

  • NTB
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Den britiske kvartetten offentliggjorde mandag en video der de diskuterte comebacket. Videoen etterlignet et nyhetsprogram, der de opplyste at de vil holde seks konserter i juni i Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol og London.

– Jenter, tror dere jeg er for gammel for denne hårsveisen?, spurte «programleder» Emma Bunton (42), også kjent som Baby Spice, før hun bandt håret opp i samme stil som hun gjorde på 90-tallet.

Sanger og låtskriver Jess Glynne sier hun har planer om å være med på «Spice World»-turneen, sammen med Bunton og hennes bandvenninner Ginger Spice (Geri Horner, 46), Scary Spice (Melanie Brown, 43) og Sporty Spice (Melanie Chisholm, 44).

Victoria Beckham er ikke med, ifølge Sky News fordi hun har nok å gjøre i forbindelse med designer-karrieren. Hun benytter imidlertid muligheten til å ønske sine gamle bandvenninner lykke til med den kommende turneen.

– Jeg vet de kommer til å ha et fantastisk show, og de fantastiske fansene våre, både tidligere og nåværende, kommer til å ha det herlig, skriver hun på Instagram.

Spice Girls bekreftet allerede i februar at de hadde planer om å jobbe sammen igjen nærmere to tiår etter at de gikk hver sin vei. Gruppa ble verdenskjent med singelen «Wannabe» i 1996, og hadde flere globale hiter etter det. De laget også spillefilmen «Spice World».

Sist de spilte sammen var under avslutningsseremonien for de olympiske lekene i London i 2012.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Tidligere ordførers naust ble ikke politisk behandlet

  2. Traktor mistet henger ved E39

  3. Nå øker smitten i Italias suksessregion. Superspreder får skylden

  4. Sportens eneste svarte fører fant renneløkke i garasjen. Trump kaller det «en bløff» .

  5. Til sykehus etter klorlekkasje i Dyreparken

  6. Kjendisenes ferietips fra hjemtraktene: Her er anbefalingene på Vestlandet

  1. Musikk
  2. Victoria Beckham