Game til Stavanger

Den verdenskjente artisten rapper julen inn på Tou Scene.

The Game kommer til Tou Scene 22. desember.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Game – tidligere kjent som The Game – skal opptre i Maskinhallen på Tou Scene torsdag 22. desember.

Debutalbumet «The Documentary» fra 2005 ble nominert i to Grammy-kategorier, mens de påfølgende albumene «Doctor's Advocate» (2006) og «LAX» (2008) noterte seg for topplasseringer på salgslistene.

Plateaktuell

Rapperen fra Compton, Los Angeles, California, er for tiden aktuell med sitt fjerde studioalbum «The R.E.D. album», som kom ut i august. Den første uka solgte plata 98.000 eksemplarer i USA og gikk dermed også rett inn på førsteplass på Billboard 200-lista, ifølge Wikipedia.org.

Jayceon Terrell Taylor, som er Games egentlige navn, ble oppdaget av Dr. Dre på begynnelsen av 2000-tallet. Dr. Dre satte ham i kontakt med 50 Cent, og kort tid etterpå var Game medlem av rapgruppa G-Unit.

Se Game og 50 Cents «Hate it or Love it» her:

Artikkelen fortsetter under videoen

Game kranglet siden med 50 Cent og medlemmene i G-Unit som førte til at samarbeidet ble brutt. Men dette satte ingen stopper for hans videre karriere. Game har fortsatt gode venner i bransjen. I «The R.E.D. album» samarbeider han med blant andre Chris Brown, Nelly Furtado, Dr. Dre & Snoop Dogg og Lil Wayne.

Se video av «My Life» ft. Lil Wayne fra albumet «LAX» her: (Denne videoen har over 40 millioner visninger på Youtube)

Artikkelen fortsetter under videoen

Qualitytime, Tou Scene og Xplosif Hiphop Festival, som arrangerer konserten i Stavanger, skriver i sin pressemelding at publikum kan forvente seg et skikkelig west coast-party når Game trapper opp på scenen i Maskinhallen 22. desember.

Videohilsen

– Game er en av de råeste liveartistene som har kommet ut fra Compton, og dette blir garantert en vestkystkveld du sent vil glemme, uttaler Tore Pang fra Xplosif.

Rap-stjernen skal også opptre i Oslo (20. desember) og Kristiansand (21. desember).

Se rap-stjernens videohilsen til Stavanger-publikummet her:

Publisert: