Bjarne Brøndbo og D.D.E. varsler «musikkdemonstrasjoner»

En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå koronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer.

En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå koronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

  • NTB
Publisert: Publisert:

I en video på Instagram ytrer vokalist Bjarne Brøndbo seg svært kritisk til vedvarende koronarestriksjonene for artister, når samfunnet ellers åpner. Det var VG som omtalte saken først.

Brøndbo referer til flere avlyste konserter i sommer og hinter om at D.D.E. vil vurdere å holde såkalte «musikkdemonstrasjoner» rundt omkring i Norge for å omgå koronarestriksjonene på maks 200 deltakere på offentlige arrangement, lik demonstrasjonene mot rasisme som samlet flere tusen mennesker utenfor Stortinget forrige fredag uten innblanding fra myndighetene.

I et annet innlegg skriver en oppgitt Brøndbo at han har observert hvordan utelivet og serveringssteder igjen får åpne, mens artistene blir holdt igjen.

– Ser ikke bort fra at mitt yrke kan se bort fra ett års inntekt, mens resten av verden (restauranter og uteliv) går som normalt. Dette er meget urettferdig. Har brukt et helt liv på å bli god på det jeg lever av, skriver Brøndbo.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. 15-åring knuste rekorden til Jakob Ingebrigtsen

  2. Fra 5. divisjon til Eliteserien: Kameraten Hangeland beviste at alt var mulig

  3. Flyttet seremoni til parkeringsplass ved Kiwi-butikk

  4. Selger fritidseiendom for 40 millioner kroner

  5. Hvor har det blitt av radaren på Lifjell?

  6. Stavanger og Sandnes får like mange doser som planlagt