Bjarne Brøndbo og D.D.E. varsler «musikkdemonstrasjoner»

En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå koronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer.

En frustrert Bjarne Brøndbo sier D.D.E. er villig til å arrangere musikkdemonstrasjoner for å omgå koronarestriksjoner og spille for mer enn 200 personer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

  • NTB
Publisert: Publisert:

I en video på Instagram ytrer vokalist Bjarne Brøndbo seg svært kritisk til vedvarende koronarestriksjonene for artister, når samfunnet ellers åpner. Det var VG som omtalte saken først.

Brøndbo referer til flere avlyste konserter i sommer og hinter om at D.D.E. vil vurdere å holde såkalte «musikkdemonstrasjoner» rundt omkring i Norge for å omgå koronarestriksjonene på maks 200 deltakere på offentlige arrangement, lik demonstrasjonene mot rasisme som samlet flere tusen mennesker utenfor Stortinget forrige fredag uten innblanding fra myndighetene.

I et annet innlegg skriver en oppgitt Brøndbo at han har observert hvordan utelivet og serveringssteder igjen får åpne, mens artistene blir holdt igjen.

– Ser ikke bort fra at mitt yrke kan se bort fra ett års inntekt, mens resten av verden (restauranter og uteliv) går som normalt. Dette er meget urettferdig. Har brukt et helt liv på å bli god på det jeg lever av, skriver Brøndbo.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Sundal: - Tror ikke på normal julefeiring

  2. Mistet lappen for dugg på frontruten

  3. «Mamma, du trenger ikke å ha med mobilen», sa barna. Da skjønte Randi Flesjø (38) alvoret

  4. Nordic Unmanned vil på børs - som første europeiske droneselskap

  5. – Denne plasseringen er en skam

  6. Skole­barn, barne­hage­barn, bok­klubbens barn og barn av regn­buen regnes som samme kahoot, gitt at disse er nær­kontakter