PODKAST: Lars Helle oppsummerer Aftenbladets 2018

Sjefredaktør Lars Helle gjør opp regnskap for Aftenbladet etter 2018. Hva er vi gode på? Hva er vi ikke gode på? Tjener vi penger? Var vi balanserte i bompengedebatten? Kan Aftenbladet sette tidenes abonnementsrekord i 2019?

Publisert: Publisert:

Lars Helle, Aftenbladets sjefredaktør, fører avisens samfunnsregnskap for 2018 i årets siste utgave av Aftenbla-bla. Foto: Kristian Jacobsen

  • Aftenbladet
  1. Leserne mener

I årets siste utgave av podkasten Aftenbla-bla gjør vi opp regnskap for 2018. Er Jan Zahl fornøyd med egen innsats? Er Leif Tore Lindø fornøyd med egen - og Zahls - innsats? Og er egentlig sjefredaktør Lars Helle fornøyd med noen av dem?

Og enda viktigere: Hvordan er Helle fornøyd med avisens 2018? Hva er Aftenbladet gode på? Hva er avisen dårlig på? Har vi gått på noen smeller? Har vi gjort noe viktig? Stemmer det at over 4000 abonnenter sa opp avisen i år på grunn av det som ble skrevet om bomringen?

Alt dette får du svar på i årets siste Aftenbla-bla. Du kan laste ned og abonnere på podkasten i Itunes eller der du finner dine podkaster. Du kan også høre den her:

Publisert: