Lokale band kan vinne spillejobb på Jærnåttå

En spillejobb på Jærnåttå og et stipend på 25.000 kroner er premien for det lokale bandet eller den artisten som stikker av med seieren i konkurransen «Uhøyrt». Men det haster for de som vil melde seg på.

Jærnåttå på Bryne samler alltid mye folk i slutten av mai.
 • Ola Fintland
  Ola Fintland
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Fristen går nemlig ut torsdag 21. mars klokken 16. Kriteriet for å delta er at minst ett av medlemmene i bandet har bostedsadresse i Rogaland.

– Vi ønsker å bruke posisjonen Jærnåttå har i regionen til å løfte fram lokale talenter. Det finnes mange gode band og artister som ikke får den oppmerksomheten de fortjener, det vil vi gjerne gjøre noe med. Vi synes det er stas at lokale band skal dele scene med nasjonale artister som Sigrid, Sondre Justad, Carola, Vamp og Hjerteslag og godt etablerte lokale artister som Ingenting og Hilde Selvikvåg, sier festivalsjef Christian Stabel.

I fjor vant Vicereine konkurransen med rapperne VATR på andreplass. Begge bandene fikk spille på Jærnåttå. I år stikker vinneren av med alt.

– Noe av det kjekkeste i fjor var variasjonen blant på bandene som meldte seg på i forhold til sjanger og alder, sier prosjektleder Bjor Bohne fra Jærnåttå.

Publisert:
 1. Konsert
 2. Festival
 3. Bryne
 4. Sondre Justad
 5. Carola Häggkvist

Mest lest akkurat nå

 1. Mann i 40-årene tiltalt for seksuelt misbruk av om lag 40 hunder

 2. Chelsea-sjefen om Haaland: – La oss se hva som skjer

 3. Syklist påkjørt i Stavanger

 4. Kommunen krever sjarken fjernet – kan koste eieren flere hundre tusen

 5. Regjeringen vil hjelpe med strømregningen

 6. «Elsker du mobilen din høyere enn meg, pappa?» Her er tegnene på at du er mobil­avhengig.