Elsparkesyklist (34) døde etter ulykke – navnet er frigitt

Det var 34 år gamle Thore Alexander Omland Pettersen som døde etter en kollisjon mellom elsparkesykkel og bil i Stavanger lørdag.

Thore Omland Pettersen da han spilte trommer i Sassy Kraimspri, som hadde øvingslokale på Tou.
Publisert: Publisert:
Det var lagt ned blomster på ulykkesstedet.
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Navnet frigis i samråd med de pårørende.

Pettersen kom fra Lyngdal i Agder, men hadde bostedsadresse i Stavanger.

Les også

Punk i kontrollerte omgivelser

Pettersen var musiker og spilte trommer i progrock-/popbandet Moron Police. Bandmedlemmene beskriver ham i et innlegg på Facebook som en dyktig musiker og en god venn.

Bandets frontfigur Sondre Skollevoll som har gitt tillatelse Fædrelandsvennen til at innholdet i bandets Facebook-post gjengis.

– Han etterlater seg et fjell av verdifulle minner som vi alltid vil ha med oss, i tillegg til en musikalsk arv han var veldig stolt av. Våre tanker og kondolanser går til familien hans i denne forferdelige stunden, skriver bandets tre gjenværende medlemmer.

Pettersen har også spilt trommer i Stavanger-bandet Sassy Kraimspri.

Ulykkesstedet var nordre del av Havneringen, like før avkjørsel til Bybrua.

En bil og en elsparkesykkkel var like etter midnatt natt til lørdag involvert i en ulykke på Storhaug i Stavanger. Ulykken skjedde i Havneringen, i bakken ned fra avkjørselen til Bybrua, i retning sentrum, like ved skateparken.

Elsparkesyklisten ble kjørt til SUS med alvorlige skader etter sammenstøtet. Veien forbi ulykkesstedet ble holdt stengt i nesten seks timer mens politiet og ulykkesgruppa til Vegvesenet foretok tekniske undersøkelser.

I en pressemelding skriver politiet at elsparkesyklisten døde på Stavanger universitetssjukehus (SUS) klokken 11.45 lørdag.

Føreren av bilen, en mann i 20-årene, ble ikke fysisk skadet i sammenstøtet. Det er ikke mistanke om kjøring i rus eller alkoholpåvirket tilstand.

– Vi har gitt begge siktet-status, uten at politiet ennå har tatt stilling til hvem som hadde skyld i ulykken. Det betyr at vi holder alle muligheter åpne om hva som var årsaken, opplyste politiadvokat Bjarte Myklebust i Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet lørdag.

Publisert: