Kort på biblå = gratis museum i ferien

Byferie i høst? Har du kort på biblå? Da kan du komme inn gratis på Stavanger museum og Stavanger kunstmuseum i høstferien.

Publisert: Publisert:

Stavanger kunstmuseum åpner dørene for barnefamilier i ferien. Det gjør også Sølvberget, Stavanger Museum, Kvernevik bibliotek og Kvernevik fritidssenter. Hvis du har bibliotekskort er aktivitetene gratis! Foto: Carina Johansen

Med bibliotekskort kommer barn og deres familier gratis inn på Stavanger Museum og Stavanger kunstmuseum. Det vil også være program for barn og ungdom på Kvernevik fritidssenter og Kvernevik bibliotek.

Arrangementene på Sølvberget, Kvernevik fritidssenter og Kvernevik bibliotek er også gratis i ferien. Biblioteket oppfordrer derimot folket til å bestille gratisbilletter for å sikre seg plass til arrangementene.

Full oversikt over hva man kan ta seg til finner du på bibliotekets nettsider. Et kort utdrag av programmet består av følgende:

  • Stavanger Kunstmuseum: Utendørsverksted. Lag høstbuketter med Ann Kristin Bergesen. Onsdag 9. oktober fra 11. til 13.
  • Sølvberget: Prøv virtuell virkelighet (VR). Torsdag 10. oktober fra 13. til 15.
  • Kvernevik bibliotek: Fortellerverksted med Marianne Stenerud. Først fortellerstund, så muntlig eventyrverksted. Fredag 11. oktober fra 11. til 13.
Publisert: