Død person funnet i Sandnes: Kartlegger aktiviteten som har vært i huset avdøde ble funnet

SANDNES: Politiet fortsetter den taktiske og tekniske etterforskningen etter at det ble funnet en død person i Langgata 72 i Sandnes 17. januar.

Publisert: Publisert:

Politiet jobber nå med å kartlegge hvilke aktiviteter det har vært i bygget hvor en person ble funnet død. Bygget skal ha stått tomt i 7–8 år. Foto: Jon Ingemundsen

Denne artikkelen er over ett år gammel

- Politiet har på nåværende tidspunkt ikke bekreftet informasjon om hvem denne personen er. Vi venter fremdeles på sikker identifikasjon, og dette kan ta noe tid, sier Lone Wickstrøm, avsnittsleder på personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt.

I en pressemelding mandag skriver politidistriktet at avdøde ble obdusert fredag.

LES OGSÅ: Død person funnet i Sandnes: - Personen bærer preg av å ha ligget i bygget i flere år

- Politiet venter på obduksjonsrapporten, sier Wickstrøm.

Den avdøde ble fraktet ut av bygget torsdag kveld. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

Politiet etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Personer som har tips i saken kan melde dette til politiet på telefon 51 89 94 27 eller på e-post til tips-rogaland@politiet.no, står det i pressemeldingen.

Les også

«Torturnatt»: Kvinne måtte gå naken foran bilen som voldsmannen kjørte, og svare på spørsmål

- Ifølge opplysninger politiet sitter på har bygningen stått tom i 7-8 år. Vi holder nå på å kartlegge hvilke aktiviteter det har vært her de siste årene. Hvis noen har sett aktivitet i huset de mener politiet bør ha kjennskap til kan de melde dette til politiet, sier avsnittslederen.

Publisert: