Stevnemøte mellom Stine og Kolumbus

Tirsdag morgen gikk bussen i rute fra Pyntesundet på Buøy. Og før Stine Serigstad gikk om bord, fikk hun blomster, sjokolade, ballonger og kinobilletter fra Kolumbus.

Publisert: Publisert:

Live Kolstad Kvalsvik, til venstre, Randi Høyland og Kristian Sædberg fra Kolumbus overrasket Stine Serigstad, til høyre, på holdeplassen i Pyntesundet tirsdag morgen. Foto: Fredrik Refvem

Denne artikkelen er over fire år gammel

Saken om busspassasjer Stine Serigstads flørtende henvendelse med tilsvarende svar fra Kolumbus tok helt av mandag. Og Facebook-dialogen ble til slutt avsluttet med en melding fra Kolumbus om at kollektivselskapet håpet å se Stine på bussholdeplassen også i morges.

Les også:

Les også

Stine ble frakjørt av «sin kjære». Sjekk hva Kolumbus svarte!

— Derfor skjønte jeg at noe var på gang, men jeg så ikke for meg et stort banner, gaver og tre representanter for kommunikasjonsavdelingen på holdeplassen, sier Stine Serigstad.

Stine Serigstad ble overrasket av Kolumbus tirsdag morgen. Foto: Fredrik Refvem

Hun sitter på bussen til jobben i Kongeparken. Der jobber hun med kommunikasjon, grafisk design og sosiale medier. Hun jobber også for kommunikasjonsbyrået Advice 4 You.— Jeg ser jo ikke minst gjennom jobben den noe ufine tonen folk har når de lufter frustrasjonen sin gjennom sosiale medier. Jeg er ikke fornøyd med at bussen går for tidlig, men tenkte jeg skulle ta det opp på en hyggelig måte. Da er det kjekt at Kolumbus svarer som de gjør, sier Serigstad.

Tar opp saken med Boreal

— Vi setter pris på tilbakemeldinger og tar alle henvendelser på alvor, men klart det er kjekkere når de reisende holder en hyggelig tone. Derfor laget vi et lite stunt på holdeplassen i Pyntesundet, sier Kristian Sædberg, kommunikasjonsrådgiver i Kolumbus til Aftenbladet.

Også de andre passasjerene på holdeplassen fikk litt oppmerksomhet.

Kolumbus har fått mange reaksjoner etter at Aftenbladet skrev om saken mandag. De aller fleste positive.

— Men selv om dere svarte Stine på en fin måte, er det vel fortsatt ikke ok at bussene går før tiden, direktør Odd Aksland?

— Nei, det er ikke ok. Som oftest handler det om at bussene er for seine, men tidlig om morgenen kan det av og til skje at bussene kan kjøre raskt gjennom ruten med få stopp og liten trafikk. Selv om bussene starter på rutetid fra startstedet, vil de da passere mellomstasjonene for tidlig, sier Aksland.

Kolumbus har bedt operatørene, i dette tilfellet, Boreal, være observante på dette.

— Bussene må heller stå og vente underveis de få minuttene de er for tidlig ute, sier Aksland.

Sjokoladen

Serigstad håper at bussene ikke vil kjøre for tidlig i framtiden, for rekker hun ikke 06.43 fra Buøy til Bussterminalen, skaper det krøll for den videre reisen til Ålgård.

— Jeg forstår når de er for seine, men for tidlig bør det være mulig å unngå, sier hun idet hun nærmer seg Kongeparken.

— Du er vel ikke blitt bilsyk etter en lang busstur og sjokolade?

— Jeg har ikke begynt å spise den ennå. Jeg får dele med de andre på kontoret. Men du vet, vi har nok sjokolade i Kongeparken. Vi lager den jo selv i fabrikken vår.

kolumbusbilde.jpg Foto: Jarle Aasland / Skjermdump Facebook

Publisert: