Gir seg som redaktør - blir daglig leder i Randaberg Fotball

Edd Meby (60) er ferdig som redaktør i Øyposten etter drøyt halvannet år i jobben.

Publisert: Publisert:

Edd Meby er ansatt som daglig leder i Randaberg Fotball. Der overtar han etter Erik Nevland - som nylig ble ansatt som leder i Viking FK. Foto: Hjørdis Halleland Mikalsen

 • Kristian Oftedal Kvendseth
  Vaktsjef
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Jeg synes vi har fått til mye med begrensede ressurser. Det er tøft å drive en uavhengig lokalavis, men så lenge du lager et godt produkt, er det liv laga. Trenden for Øyposten er positiv, det er jeg glad for, men sjansen til å kombinere jobb og lidenskapen jeg har for fotball kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Edd Meby.

Etter et langt liv i journalistikken starter Meby som daglig leder i Randaberg Fotball 1. oktober. Han kommer fra redaktørjobben i Øyposten, lokalavisen for Finnøy kommune.

– Jeg har vært fotballinteressert hele livet og får mulighet til å jobbe med hobbyen min i Randaberg. Det er en spennende klubb, med stor breddeavdeling på både gutte- og jentesiden. Det er en helt annen type utfordring, men jeg gleder meg til å prøve noe nytt, sier Edd Meby til Aftenbladet.

Meby er født og oppvokst i Bodø, og har blant annet en fortid som fotballspiller for Bodø/Glimt på eliteserienivå.

Etter fotballkarrieren har Meby jobbet 20 år i Lofotposten før han ble redaktør i Vesteraalens Avis i 2005. Senere startet han Våganavisa i 2006, som han drev i nesten ti år fram til han overtok jobben i lokalavisen Ryfylke i 2016.

Han har vært redaktør i Øyposten siden 2018.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Gunnar Eiterjord slutter som sjef for Rogfast

 2. Her blir det nytt kjøpesenter og sykehus

 3. Folk på byen har allerede endret drikkevaner

 4. Leteaksjon etter mann (63)

 5. Mann koronasmittet i Sola

 6. To nye smittetilfeller i Sandnes fredag

 1. Øyposten
 2. Randaberg
 3. Journalistikk