Er Sopihop Norges beste firmanavn?

Sopihop AS i Stavanger er nominert i kåringen av Norges beste firmanavn 2015. Totalt har det kommet inn mer enn 170 nominasjoner til konkurransen som startet i begynnelsen av november.

Sopebilene til Sopihop er godt synlige i bybildet.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Nominasjonsfasen går over i en stemmefase i slutten av måneden etter at fagjuryen har plukket ut de 20 beste blant de nominerte. De 10 firmanavnene med flest stemmer går videre til finalen der vinneren blir kåret av en fagjuryen med firmanavneksperten Roger Pihl (forfatter og tidligere reklamemann) i spissen. I fjor ble det avgitt mer enn 11.500 stemmer, heter det i en pressemelding.

–Det var veldig moro å se den store oppslutningen i fjor. Spesielt hyggelig er det å se at vi allerede nå har passert antall nominerte fra i fjor. Det er fint å se at folk engasjerer seg for bedrifter i sitt lokalmiljø og det er tydelig at det ligger mye arbeid og stolthet bak mange firmanavn. Vi håper at folk fortsetter å engasjere seg og nominere sine favoritter i år frem til nominasjonsfristen 23. november, sier redaktør og produksjef i Gule sider, Håvard Atle Skaug.

Bak kåringen står Gule Sider som er Norges største bedriftsdatabase, men det er folket selv som nominerer og stemmer frem sine favoritter på www.bestefirmanavn.no.

Bakgrunnen for kåringen er ønsket om å løfte lokale bedrifter.

– Våre tjenester skal hjelpe folk med lokalt søk og til å oppdage nærheten. Denne kåringen håper vi er med på å løfte frem alle de fine bedriftene og gode firmanavnene som rundt i Norges land. For et liten lokal bedrift er et godt firmanavn en god måte å bli lagte merke til og husket. Sålangt utmerker frisørnæringen seg med mange kreative og gode navn, men jeg er sikker på at det finnes mange gode navn i mange andre bransjer, sier Skaug.

Et par andre firmanavn som er nominerte: "Trøste & Bære begravelsesbyrå", "Ta skrittet — få deg klipt i dag AS" og "Håribel frisør".

Publisert: