Heidi’s Bier Bar risikerer dagbøter på 500 kroner

Heidi’s Bier Bar har fått en ny frist på å fjerne en inngangsportal og en fjellheis, hvis dette ikke skjer risikerer utestedet bøter.

Denne portalen vil kommunen få fjernet. Kommunen ga Heidi’s Bier Bar frist til 6. mai for å fjerne elementer som ikke var godkjent av byantikvaren. De har bare fjernet halvparten. Nå er en ny frist satt til 1. juli.
 • Stella Marie Brevik
  Stella Marie Brevik
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Det skriver Rogalands Avis.

I april varslet kommunen Heidi’s Bier Bar om pålegg om retting av tiltak og om tvangsmulkt i forbindelse med fasadeendring og uteservering.

Utestedet hadde elementer som ikke var godkjent av byantikvaren. Dette gjaldt en portal ved uteserveringsinngangen, skilt på fasaden, serveringsbod og en fjellheis.

LES OGSÅ:

Les også

Heidi’s Bier Bar-eierne: - Portalen skal ned

Fristen for å fjerne elementene ble satt til 6.mai.

Nå, 4. juni, er ikke alle elementene fjernet. Inngangsportalen står fortsatt, og fjellheisen er omplassert mellom bordene på den ytterste delen av uteserveringen.

Kommunen har derfor fattet vedtak om pålegg og retting av det ulovlige forholdet. Utestedet har altså fått ny frist for å rydde opp. Dette må gjøres før 1. juli, ellers må Heidi’s betale dagbøter på 500 kroner dagen.

Fredrik Mygind, daglig leder i Rekom Group, (eierne av Heidi’s Bier Bar) forteller til RA at de er i dialog med kommunen angående påleggene.

LES OGSÅ:

Les også

 1. Politiet har hatt mange oppdrag på Heidi’s Bier Bar

 2. Slik blir det nye utelivet i Stavanger

Publisert:
 1. Rekom Group
 2. Rogalands Avis
 3. Utelivsbransjen

Mest lest akkurat nå

 1. På papiret var alt i orden. Bak hyttefasaden skjulte det seg underbetaling, falske timelister og livsfarlige arbeidsforhold

 2. Slåsskamp inne i togvogn

 3. Smittevernoverlege: – Kan bli en fin vår og sommer, men ny bølge til høsten

 4. Staten kan ikke betale for alt

 5. Borgli testet banesykling: - Hjelmen knuste momentant

 6. Dilara (16): – Det var ikke tydelig at jeg skulle bli en av de unge som havnet utenfor