Bil kjørte i fjellvegg nordøst for Byrkjedal, mann i 80-årene til SUS med luftambulanse

Nødetatene rykket fredag ettermiddag ut til en trafikkulykke på riksvei 45 ved Byrkjedal. Lørdag morgen er mannens helsetilstand fremdeles «alvorlig skadet».

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Politiet meldte om trafikkulykken klokken 12.55 fredag. Meldingen gikk ut på at en bil hadde kjørt av veien og inn i en fjellvegg. En person satt fastklemt i kjøretøyet. Det er smale og svingete veier på en aktuelle veistrekningen.

Rett før 13.30 meldte politiet at vedkommende var frigjort, og at han blir fraktet til Stavanger Universitetssykehus (SUS) med luftambulanse.

Den mannlige bilføreren var bevisst da nødetatene ankom stedet, men er muligens alvorlig skadet. Hendelsesforløpet er ukjent.

– Mannen var våken da nødetatene kom til stedet, men politiet har ikke snakket med fører. Derfor er det vanskelig å si noe om hendelsesforløpet per nå, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Sølvi Ranvdal.

Alt tyder derimot på at det kun var en bil involvert i ulykken, som skal ha skjedd rundt 2,5 kilometer nord for Byrkjedal.

Lørdag morgen sier operasjonsleder Kurt Løklingholm ved Sør-Vest politidistrikt at mannen fortsatt ligger på sykehus. Ifølge politiet skal han fortsatt ha status som «alvorlig skadet».

Publisert: