IMI-kirken skal tilby studier i helbredelse og profeti

IMI-kirken i Stavanger har fått godkjent to nye studier. Med statsstøtte til skolen og lånekassemidler til studentene, skal det drives helbredelsesskole og profetiskole.

Rektor Egil Elling Ellingsen i bibelskolen Acta.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

IMI-kirken driver allerede bibelskolen Acta, og de nye studiene skal også tilbys under Acta-navnet, skriver Vårt Land. Utdanningsdirektoratet ga sin velsignelse for to uker siden.

– Vi ønsker at studietilbudet skal utruste elevene til å leve i de sidene ved Jesu liv som vi ser i evangeliet. Som oftest vektlegger man ordene og godheten hans, mens den overnaturlige dimensjonen lett kommer i bakevjen, sier rektor Egil Elling Ellingsen. Helbredelsesstudiet inkluderer en praktisk del der studentene skal bruke 120 timer på blant annet evangelisering og helbredelse i Stavangers gater.

Psykolog Kari Halstensen ved Modum bad synes undervisningsopplegget virker gjennomtenkt, men sier det er viktig å undersøke hvorfor studentene velger det nye tilbudet.

– Hvilke forventninger har de? Søker noen seg til dette for å komme bort fra noe annet? Søker studentene helbredelse for egen sykdom eller leter de etter noe som kan ta dem bort fra en hverdag som er vond å være i? spør hun.

(©NTB)

Les også

  1. IMI-kirken får neppe napp på Forum-tomt

Publisert:
  1. Kristendom
  2. Skole og utdanning
  3. Utdanningsdirektoratet
  4. Vårt Land

Mest lest akkurat nå

  1. Person til sykehus med stikkskader etter alvorlig voldshendelse

  2. Mytene lever i Stavanger-regionen. Er det på tide å kvitte seg med dem?

  3. Saktegående trafikk på E39 sør for Ålgård - køen minker

  4. Tøff høst for flere familier – mange vil slite med økonomien

  5. Politiet etterlyser «Rambokniv» - ber folk sjekke hagene

  6. Skadet 18-åring utskrevet fra sykehus