Aleris overtar driften av Boganes sykehjem

Aleris Omsorg AS danket ut Norlandia Care, som driver sykehjemmet i dag, og Stavanger kommune selv i en konkurranse om driften.

Aleris skal drive Boganes sykehjem.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

— Stavanger kommune har valgt Aleris Omsorg AS til å drive Boganes sykehjem de neste fire årene. Oppstarten av ny kontrakt er satt til 3. oktober 2011. Kontrakten har en varighet på inntil seks år. De siste to årene er en opsjon for Stavanger kommune, opplyser kommunen i en pressemelding.

Aleris ble valgt i konkurranse med tre andre tilbydere; Attendo Care AS, Norlandia Care AS og Stavanger kommune. Det er Norlandia som drifter Boganes sykehjem i dag.

Tildelingskkriteriene i konkurransen var kvalitet og pris med størst vekt på kvalitet (70 %). Etter en samlet vurdering ble Aleris valgt fordi dette tilbudet har den beste beskrivelsen av kvalitet til en god pris.

— Kvalitet har vært avgjørende i denne konkurransen, og alle tilbyderne har beskrevet god kvalitet. Aleris har imidlertid levert det beste tilbudet for de tjenestene Stavanger kommune skal tilby på Boganes sykehjem de kommende årene sier rådgiver Anne Kjersti Salthe i Oppvekst og levekår.

Kontrakten om drift av Boganes sykehjem vil bli signert i løpet av et par uker. Den har en verdi på rundt 50 millioner kroner i året.

Aleris driver i dag seks virksomheter innenfor eldreomsorg fordelt på de fem kommunene Oslo, Asker, Askøy, Bergen og Os.

Publisert: