TV 2-reporter blir kommunikasjonssjef i Fremskrittspartiet

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har ansatt politisk reporter Kjetil Løset som ny kommunikasjonssjef. Løset har vært ansatt i TV 2 i 22 år.

TV 2-reporter Kjetil Løset (med oransje slips) intervjuer KrFs Hans Olav Syversen under budsjettforhandlinger på Stortinget i 2015.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Det er selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og venner i TV 2, men samtidig ser jeg fram til nye og spennende faglige utfordringer på innsiden av politikken, sier han i en pressemelding.

Løset opplyser at han med umiddelbar virkning, etter eget ønske og avtale med TV 2, ikke utfører arbeidsoppgaver som omhandler kanalens dekning av norsk politikk.

Frp-leder Siv Jensen mener at ansettelsen av Løset som kommunikasjonssjef er en formidabel styrking av partiets mannskap. Hun gleder seg til å starte samarbeidet.

– Med Løset får vi en av Norges beste kommunikasjonseksperter med på laget. Det er litt over ett år til et svært viktig stortingsvalg, hvor målet vårt er å sørge for at politikken som føres de neste årene, får et tydelig Frp-stempel. Vi kunne ikke ansatt en mer kompetent og dyktig kommunikasjonssjef, og jeg gleder meg veldig til å starte samarbeidet, sier Jensen.

Det er foreløpig uklart når TV 2-reporteren vil begynne i den nye jobben. Løset er utdannet journalist i Volda.

Publisert:
  1. Politikk
  2. TV 2
  3. Fremskrittspartiet (Frp)

Mest lest akkurat nå

  1. Trafikkulykke på Klepp førte til lange køer

  2. Denne kommunen vurderer å melde over­gang til Roga­land

  3. Lisa og Vetle gjorde funn som kan hele Stein­kjerringa

  4. Viking Stadion AS fore­slår kraf­tig ut­videlse

  5. Ramponert hytte i Sandnes er til salgs – byantikvaren håper nye kjøpere er årvåkne

  6. En komplett skan­dale i Sirdal