Avhørene av Varhaug-siktede (17) avsluttet for dagen - fortsetter torsdag

Politiet ikke ferdig med den drapssiktede 17-åringen. NRK: Krimteknikere markerte funn i en steintrapp.

Publisert: Publisert:

Oversiktsbilde som viser hvor Sunniva Ødegård (13) ble funnet. Foto: Marius Vervik

Denne artikkelen er over ett år gammel

Den drapssiktede 17-åringen ble tirsdag forrige uke varetektsfengslet for to uker. Han nekter for å ha begått drapet, men har i avhør knyttet seg selv til funnstedet. Sunniva Ødegård (13) ble funnet drept på en gangsti klokken 03.09 natt til sist mandag. Det er ikke bekreftet om funnstedet også er åstedet for drapet.

17-åringen meldte seg selv som vitne overfor politiet. Hans status ble endret til mistenkt i løpet av avhøret og endte med siktelse og varetektsfengling.

Etter å ha avbrutt flere avhør, lot han seg avhøre igjen i går, tirsdag og altså igjen i onsdag. Den siktede 17-åringen sitter varetektsfengslet i Bjørgvin fengsel, ungdomenheten, utenfor Bergen. Det er også der avhørene skjer.

Sør-Vest politidistrikt sendte klokken 1910 ut følgende melding:

«Avhøret av siktede i drapssaken på Varhaug er avsluttet for i dag.

- Vi er ikke ferdig med å avhøre siktede, og vi håper å fortsette i morgen. Vi ønsker ennå ikke å kommentere innholdet i avhøret, sier Bjørn Kåre Dahl, leder for personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt.

Bjørn Kåre Dahl vil derfor ikke bli tilgjengelig for pressen i dag. Vi kommer tilbake til tidspunkt for dette.»

Ifølge NRK markerte politiets krimteknikere flere funn i en steintrapp mellom en bolig og grusstien hvor Sunniva Ødegård (13) ble funnet drept. Politiet vil ikke kommentere om dette blir vurdert som åstedet for drapshandlingen.

Les mer om Varhaug-drapet her.

Publisert: