De har ett ønske for neste skoleår: Å få møtes

Siste eksamen onsdag. Siste skoledag torsdag. Så er det endelig sommerferie. Men orker de et år til med koronarestriksjoner og ensomhet? Ikke alle tror de klarer det.

Publisert: Publisert:
Julia Kamecka, Ulric Wold, Victor Ranzinger og Nicholas Berg stortrives på flyteknikerlinja ved Sola vgs. Men koronaåret på hybel har vært monotont og krevende.
Victor Ranzinger fra Bergen er i tenkeboksen: - Jeg orker ikke ett år til hvis det blir sånn som det forrige.
– Man er ikke glad, men man er ikke trist heller. Det er monotont, sier Ulik Wold fra Østfold. Han håper på mer praktisk arbeid og mer sosialt liv til neste skoleår.
Julia Kamecka ser fram til en skolestart til høsten uten korona der dagene blir mer praktisk og mindre stillesittende.
Nicholas Berg, Julia Kamecka og Victor Ranzinger har ett ønske for høsten: At skolen har åpent, at elevene får møtes og at det kan skje noe sosialt.
Victor Ranzinger (t.v), Ulric Wold, Julia Kamecka (bak) og og Nicholas Berg ved Sola vgs gleder seg til Hangaren åper til neste skoleår og det blir fart i det praktiske delen av utdanningen.

Livet har vært ensformig, monotont og rutinepreget. Dagene blir veldig like. Pengene går til mat og utenom skolen er det gamingfelleskap med Formel 1.

– Man er ikke trist, men man er ikke glad heller, sier Ulric Wold om det siste skoleåret ved flyteknikerlinja ved Sola videregående skole.

Les hele saken med abonnement