Fotokonkurransen #Mittsandnes: Vi har fått inn mange bilder - men vil ha flere!

KONKURRANSE: Sandnesfolk er utrolig glade i naturen sin. Byen også, men fjell og vann og himmelen over Sandnes er favoritten. Det er i alle fall inntrykket etter å ha sett på haugevis med bilder til høstens store fotokonkurranse. Og snart går fristen ut...

Gand kirke, et velkjent kjennemerke i Sandnes, fotografert av Inger Elin Hetland.
 • Aftenbladet
Publisert: Publisert:

Aftenbladet har altså invitert til stor fotokonkurranse med temaet #mittsandnes. Og vi håper mange tar med seg kamera og mobil i høstferien – fristen er nemlig timet slik at folk kan bruke fridagene på å finne de flotteste motivene. Bildene må vi ha seinest søndag 11. oktober.

Flemming Stene har funnet fram dette bildet fra Sandveparken. Høstfargene er det i alle fall ikke noe å si på.

Utgangspunktet for det hele er noen enkle spørsmål: Hva er Sandnes for deg? Hva er favorittstedet ditt? Hva er det fineste i kommunen?

Du svarer ved hjelp av fotografier: Vis oss ditt Sandnes! Fjelltoppen. Favorittkafeen. Utsikten fra stuevinduet. Den smale hemmelige stien bare du vet om ...

De tre beste bildene belønnes med gavekort fra Sandnes sentrum.

#mittsandnes

Justyna Piekarczyk har tatt med tre barn på tur – og deltar med denne fine naturstemningen fra Sygno.

Juryformann er Tommas Torgersen Skretting, ekte sandnespatriot og leder av Aftenbladets kontor i Sandnes. Dette sier han om konkurransen – og kommunen:

– Sandnes er en flott by å bo i, der det kanskje mest karakteristiske er den varierte naturen som omgir oss på alle kanter. Juryen vil nok få inn mange vakre naturbilder, men her må vi presisere at konkurransen er helt åpen: Det kan like være yndlingskafeen eller butikken din, benken der du liker å gruble, skolen din eller fotballbanen din. Kort og godt det du liker best ved Sandnes.

Øvre Eikenuten med utsikt mot Sandnes den 1.okt i år. Fotografert av Ragnhild Kristine Bringsvor.

Enkle regler

 • Bildet må være tatt i Sandnes, hvor som helst i kommunen.
 • Motivet skal være et sted i Sandnes, natur eller by. Mennesker kan selvsagt være med på bildet, men denne gang handler det mest om steder.
 • Bidragene sendes på mail til mittsandnes@aftenbladet.no eller legges på Instagram og merkes #mittsandnes #aftenbladet
 • Skriv hvor bildet er tatt – og når. Og vi trenger selvsagt navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg hvis du skulle vinne.
 • Vi må ha bildene seinest søndag 11. oktober.
 • Premier: 3000 kroner til hovedvinneren, 1000 til andre- og tredjeplass. Vi forbeholder oss retten til å publisere også andre bidrag.

Så nå er det bare å finne fram kameraet eller mobilen, lete etter nye eller velkjente motiv i Sandnes kommune, og sende blinkskuddene til oss.

Juryen som skal vurdere de innsendte bildene, består av reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad, Aftenbladets fotograf Pål Christensen og Tommas Torgersen Skretting som altså leder Aftenbladets kontor i Sandnes og også er juryens leder.

Publisert:
 1. Konkurranse

Mest lest

 1. Flere pasienter utviklet spredning av kreft mens de deltok i norsk kreftstudie. – Vi er veldig lei oss

 2. Mange hoster. Slik finner du lettere ut hvilket luftveisvirus du er smittet av

 3. Mikal Stømne (24) gikk ned 84 kilo på egen hånd. Fem grep ble avgjørende.

 4. Her sto det en hytte. Så forsvant landskapet rundt, bit for bit. Nå får eieren ikke bygge den opp igjen