Siri fra Jørpeland vant Aftenbladets nissequiz

Siri Fjellanger Thomsen hadde 24 riktige svar og vinner en smartklokke. Totalt kom det inn over 30.000 svar på hvor Aftenblad-nissen var i desember.

Siri Fjellanger Thomsen er trukket ut som hovedvinner av Aftenbladets adventskalender. Premien er en Apple Watch series 5 GPS.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Nederst i saken finner du fasit på alle oppgavene.

For tredje år på rad har Aftenblad-nissen vært høyt og lavt i Rogaland, og mange har fulgt med på reisen gjennom 15 ulike kommuner.

En av dem som har svart på alle oppgavene er Siri Fjellanger Thomsen, og det er en overrasket og glad vinner som tar telefonen.

– Så kjekt. Jeg må si tusen takk til Aftenbladet for kjekke oppgaver, sier Thomsen.

Hun har sendt inn svar på spørsmålene også de to første årene, men i 2019 svarte hun første gang på alle oppgavene. Det ga full uttelling.

– Jeg hadde en liten intern konkurranse med far, Hogne Fjellanger, og vi sjekket om vi hadde samme svar. Men han var for seint ute med å sende inn svaret på Sola-ordføreren, sier Thomsen.

Hun er oppvokst i Årdal i Hjelmeland, men bor på Jørpeland der hun jobber som rådgiver i PP-tjenesten (pedagogisk psykologisk-tjeneste) for Strand og Hjelmeland. Oppgavene fra Ryfylke var derfor stort sett lette.

Hun strevde mer med tysker-festningen på Finnøy og laksetrappene i Fotlandsfossen i Bjerkreimsvassdraget, men med litt hjelp fra Google og søk på nettet fikk hun rett på disse også.

– Noen var utfordrende og noen var lette, sier Thomsen.

Med 24 rette svar er hun trukket ut som hovedvinner blant deltakerne som hadde svart riktig på alt.

Hver dag i desember har minst 1000 personer sendt inn svar, og videoene er sett mer enn 53.000 ganger til sammen. Noen har fulgt kalenderen fra start til mål og sendt inn svar hver dag, mens andre har vært innom underveis.

Disse tre er trukket ut som vinnere av Google Nest Hub og er kontaktet på epost: Unni Bøe, Dag Danielsen, Sandnes og Richard Meland, Randaberg.

Publisert: