Ny direkterute fra Stavanger til København

Fra slutten av mars kan rogalendinger benytte seg av ny direkterute mellom Stavanger og København.

Foto: Jarle Aasland

 • Janne Hagen
  Janne Hagen
  journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Dette er godt nytt både for fritids- og forretningsreisende, og ikke minst for turistnæringen i Stavanger, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian i en pressemelding tirsdag.

Ruten mellom Stavanger og København får fire ukentlige avganger på mandager, torsdager, fredager og søndager, noe som vil appellere både til fritids- og forretningsreisende.

– Vi ser frem til å tilby rogalendinger en direkterute til København fra Stavanger. Dette er godt nytt både for fritids- og forretningsreisende, og ikke minst for turistnæringen i Stavanger. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord våre moderne, mer drivstoffeffektive og komfortable fly, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Dette blir Norwegians tredje direkterute fra Norge til København; selskapet flyr allerede direkte til den danske hovedstaden fra Oslo og Bergen.

– Vi er svært glade for at Norwegian lanserer ny rute til København. En ny rute vil gjøre det enklere for innkommende turister å besøke attraksjoner som Preikestolen og alle de flotte stedene i Stavanger-regionen. En ny rute til København er også bra med tanke på forretningstrafikk som opplever vekst spesielt innenfor energibransjen, sier Anette Sigmundstad, Lufthavndirektør for Stavanger lufthavn, Sola i pressemeldingen.

Publisert:
 1. København
 2. Stavanger
 3. Norwegian
 4. Stavanger lufthavn, Sola

Mest lest akkurat nå

 1. «Klovnen er borte»

 2. Per Inge Torkelsen er død

 3. Her kan du feire sankthans – i deilig sommervær: - Det kan neppe bli så mye bedre

 4. Mange spørsmål etter regjeringens vaksinenyhet: - Jeg er ikke imponert

 5. Politiet rykket ut til knivslagsmål

 6. De solgte huset og gjorde noe de aldri hadde drømt om