Ny direkterute fra Stavanger til København

Fra slutten av mars kan rogalendinger benytte seg av ny direkterute mellom Stavanger og København.

 • Janne Hagen
  Janne Hagen
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Dette er godt nytt både for fritids- og forretningsreisende, og ikke minst for turistnæringen i Stavanger, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian i en pressemelding tirsdag.

Ruten mellom Stavanger og København får fire ukentlige avganger på mandager, torsdager, fredager og søndager, noe som vil appellere både til fritids- og forretningsreisende.

– Vi ser frem til å tilby rogalendinger en direkterute til København fra Stavanger. Dette er godt nytt både for fritids- og forretningsreisende, og ikke minst for turistnæringen i Stavanger. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord våre moderne, mer drivstoffeffektive og komfortable fly, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Dette blir Norwegians tredje direkterute fra Norge til København; selskapet flyr allerede direkte til den danske hovedstaden fra Oslo og Bergen.

– Vi er svært glade for at Norwegian lanserer ny rute til København. En ny rute vil gjøre det enklere for innkommende turister å besøke attraksjoner som Preikestolen og alle de flotte stedene i Stavanger-regionen. En ny rute til København er også bra med tanke på forretningstrafikk som opplever vekst spesielt innenfor energibransjen, sier Anette Sigmundstad, Lufthavndirektør for Stavanger lufthavn, Sola i pressemeldingen.

Publisert:
 1. København
 2. Stavanger
 3. Norwegian
 4. Stavanger lufthavn, Sola

Mest lest akkurat nå

 1. Kvinne brukte superlim på naboens elbil-lader

 2. Trafikkuhell i Hillevåg

 3. Et enkelt Messenger-spørsmål fra en slektning ble til et mareritt for Rune Nedrebø

 4. Nå herjer tidligere Viking-talent: – Alltid visst at jeg har det i meg

 5. Hadia Tajik-erstatter klar for Stortinget – tre kandidater til maktrolle i Rogaland

 6. Bare tre skolegårder pusses opp neste år