Aftenbladet gir deg alt fra OL

Gjør deg klar for langrenn til frokost, skiskyting til lunsj og hopprenn til middagen. Hos Aftenbladet får du alt du trenger for å holde deg oppdatert på OL.

Publisert: Publisert:

Foto: Ahn Young-joon / TT / NTB Scanpix

 • Olav Rege Olsen
  Journalist
iconDenne artikkelen er over to år gammel

OL i sørkoreanske Pyeongchang er like om hjørnet, og Aftenbladet har jobbet i flere måneder for å være i posisjon til å kunne gi leserne en best mulig dekning av historiens 23. olympiske vinterleker.

Les også

SE HVOR MYE ANDRE FÅR SE AV OL: Så mye får ansatte se av OL

Det er lite som engasjerer det norske folk like mye som vinter-OL. Det viser helt tydelig våre lesertall fra tidligere mesterskap. Mye er nytt til årets utgave. Blant annet det faktum at rettighetene eies av Discovery. Det betyr at TV-bildene sendes hos Eurosport og TV Norge.

Starter på natta
Skal du oppleve OL direkte fra TV-stolen, må du tidlig opp. Sør-Korea ligger åtte timer foran Norge. De norske alpinistene skal i aksjon på formiddagen i Pyeongchang, og det betyr at starttidspunktet på de fleste alpinøvelsene er klokka 03:00 norsk tid.

Langrennsøvelsene starter mellom klokka 06:00 og 10:30. Skiskytingen får du servert til lunsj, da de fleste øvelsene der starter rundt klokken 12:00 norsk tid. Hopperne er aksjon tidlig på ettermiddagen. OL er med andre ord så godt som avsluttet i det du kommer hjem fra jobb.
Nytt direktestudio

Full oversikt

Derfor har Aftenbladet gjort sitt ytterste for at du skal kunne følge mesterskapet gjennom våre digitale kanaler. Vi har blant annet bygget et flunkende nytt direktestudio. Der kan du følge den løpende dramatikken på alle de norske medaljehåpene og holde kontroll på de resultatene gjennom vår interaktive grafikk.

Les også

AFTENBLADET MENER: OL er både storpolitikk og stor idrett

Samme sted får du oversikten over de ferskeste nyhetene, hvilken nasjon som leder medaljestatistikken og hvem av nordmennene som er i aksjon den aktuelle dagen. Videre får du selvfølgelig oversikt over program og resultater dag for dag. Hver morgen på våre nettsider vil du også få sammendraget "Dette skjedde i OL mens du sov" og en meny over dagens øvelser.
Gjennom vårt redaksjonelle sportssamarbeid er vi til stede i Pyeongchang med sju reportere, to kommentatorer og tre fotografer. De vil sørge for at du får nyhetene og reportasjene du trenger fra Sør-Korea.

Samtidig har vi styrket den digitale desken hjemme, vi er bemannet 24 timer i døgnet. Alt dette for å kunne gi deg som bruker en best mulig redaksjonell OL-dekning, både digitalt og i papiravisen.

Olympiatoppens uttalte målsetting er 30 norske medaljer. Heng med i Aftenbladets kanaler for å se om tidenes norske vinter-OL blir en realitet.

Publisert:

Les også

 1. FORSTÅ: Slik ble Korea delt i to

 2. LES OGSÅ: Restauranter i Pyeongchang tviholder på hundekjøtt under OL

Mest lest akkurat nå

 1. Ektemannen Artur leter på 11. dagen etter sin kone, Elżbieta

 2. Elina og moren har flyttet konfirmasjonen tre ganger. Nå har de endelig funnet en godkjent løsning

 3. Kaller ungdommen idioter uten fornuft og empati

 4. Spania har Europas verste oppblussing av korona

 5. Biden skaper historie med valget av Kamala Harris

 6. Smitteutbruddet i Haugesund: - Involverer flere hundre mennesker

 1. OL
 2. Langrenn
 3. Skiskyting
 4. Sør-Korea
 5. TV