Bildene strømmer på – men du kan fortsatt bli med!

KONKURRANSE: Bildene strømmer inn til konkurransen #mittsandnes. Leserne setter tydelig pris på naturen i Sandnes kommune – men mange er også stolte av byen sin.

Sandnes sentrum.
 • Aftenbladet
Publisert: Publisert:

Aftenbladet har altså invitert til stor fotokonkurranse - med temaet #mittsandnes. Bildene strømmer inn, både på mail og på instagram, og flere skal det bli. Fristen går nemlig ikke utfør etter høstferien: Vi må ha bildene seinest søndag 11. oktober.

Høststemning ved Stemmen, Hommersåk.

Utgangspunktet for det hele er noen enkle spørsmål: Hva er Sandnes for deg? Hva er favorittstedet ditt? Hva er det fineste i kommunen?

Du svarer ved hjelp av fotografier: Vis oss ditt Sandnes! Fjelltoppen. Favorittkafeen. Utsikten fra stuevinduet. Den smale hemmelige stien bare du vet om...

De tre beste bildene belønnes med gavekort fra Sandnes sentrum.

#mittsandnes

Sandnes by har falt til ro og noen er på vei hjem, våren 2020.

– Sandnes er en flott by å bo i, der det kanskje mest karakteristiske er den varierte naturen som omgir oss på alle kanter. Når Forsand nå også er en del av kommunen, har vi også fått spektakulære Lysefjorden og Kjerag, sa Tommas Torgersen Skretting, som leder Aftenbladets kontor i Sandnes, da vi først inviterte til denne konkurransen.

– Juryen vil nok få inn mange vakre naturbilder, men her må vi presisere at konkurransen er helt åpen: Det kan like være yndlingskafeen eller butikken din, benken der du liker å gruble, skolen din eller fotballbanen din. Kort og godt det du liker best ved Sandnes, la han til.

Kremmerbyen Sandnes.

Enkle regler

 • Bildet må være tatt i Sandnes, hvor som helst i kommunen.
 • Motivet skal være et sted i Sandnes, natur eller by. Mennesker kan selvsagt være med på bildet, men denne gang handler det mest om steder.
 • Bidragene sendes på mail til mittsandnes@aftenbladet.no eller legges på instagram og merkes #mittsandnes #aftenbladet
 • Skriv hvor bildet er tatt - og når. Og vi trenger selvsagt navnet ditt og hvordan vi kan kontakte deg hvis du skulle vinne.
 • Vi må ha bildene seinest søndag 11. oktober.
 • Premier: 3000 kroner til hovedvinneren, 1000 til andre- og tredjeplass. Vi forbeholder oss retten til å publisere også andre bidrag.
Fra Grauthellervatnet helt nord i kommunen.

Så nå er det bare å finne fram kameraet eller mobilen, lete etter nye eller velkjente motiv i Sandnes kommune, og sende blinkskuddene til oss.

Juryen som skal vurdere de innsendte bildene, består av reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad, Aftenbladets fotograf Pål Christensen og Tommas Torgersen Skretting som altså leder Aftenbladets kontor i Sandnes og også er juryens leder.

Publisert:
 1. Konkurranse

Mest lest

 1. Nå stenger de Gamlingen igjen: – Veldig kjedelig

 2. Mann og kvinne tatt i stjålet bil med tyvegods

 3. Slik fikk Lars Berland helikopteret sitt hjem fra Guate­mala til Strandgata

 4. Lagde sine første donuts hjemme i karantene. Det har blitt million­butikk