Gutt (16) besvimte flere ganger etter stor slåsskamp på Randaberg

Fredag kveld var flere ungdommer involvert i en slåsskamp like ved Randaberg sentrum. Politiet jobber med å få oversikt over situasjonen.

Publisert: Publisert:
 • Julie Teresa Olsen
  Journalist

Politiet fikk melding om en slåsskamp eller lignende fredag kveld klokken 21.51. Like etterpå ringte en mor og meldte fra om at hennes sønn og noen venner hadde fått bank. En av guttene besvimte flere ganger, ifølge politiet.

Klokken 22.40, venter politiet fortsatt på ambulanse.

Klokken 00.24 forteller politiet at de fremdeles venter på avklaring om hva som har skjedd og hvordan tilstanden til gutten er.

Slåsskampen startet i utkanten av Randaberg sentrum.

Alle involverte er mellom 14 og 16 år

Rett før klokken 01.00 natt til lørdag har politiet fått oppklart en del av situasjonen. Én gutt er tatt med til ambulanse. Det er nå kommet frem at gutten er 16 år, ikke 14, slik politiet først opplyste.

Gutten har svimt av flere ganger, men var ved bevissthet da han ble fraktet med ambulanse. Gutten skal ha blitt slått og sparket. Politiet skriver på Twitter at den fornærmede var sammen med 6–7 andre gutter, alle sammen mellom 14 og 16 år.

Politiet skriver videre at en gutt på 16 år og en gutt på 14 år er mistenkte i saken. De kom sammen med to andre gutter i samme aldersgruppe. Politiet har vært i kontakt med de mistenktes foresatte, og har opprettet sak.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Elgen ble skutt i hagen til Simon: – Jeg måtte advare kona

 2. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

 3. – Vi må gjøre som i vår

 4. Sandnes ble vekket av ulelyd

 5. Helt lag satt i karantene etter koronasmitte – kamper i 1. divisjon utsatt

 6. Ny runde om tvangsmulkt for hotell-hullet

 1. Krim
 2. Vold
 3. Randaberg