Mann (40) skadet i arbeidsulykke på Buøy

En 40 år gammel mann ble i natt klemt mellom to store elementer på GMC AS på Buøy i Hundvåg bydel. Mannen ligger nå på sykehus.

Publisert: Publisert:
 • Julie Byberg Bø
  Journalist
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Klokken 04.30 natt til onsdag fikk politiet en melding om at en mann (40) var skadet i en arbeidsulykke ved GMC Maritime på Hundvåg.

– Det var noen store elementer han kom i klem mellom, og ulykken skjedde i forbindelse med sandblåsing, slik jeg forstår. Det ene elementet har veltet, og arbeideren har kommet i klem, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen ved Sør-Vest politidistrikt.

Ukjent skadeomfang

Mannen skal umiddelbart ha blitt kjørt til traume-avdelingen ved Stavanger Universitetssjukehus (SUS), men skadeomfanget er fortsatt ukjent. Mannen skal ha vært våken og bevisst under transporten.

– Det er jo snakk om en klemskade. Han har fått et element over seg, og da er det til traume-avdelingen en fraktes, sier Fenne Jensen.

Arbeidstilsynet er varslet

Årsaken til at elementet veltet, er fortsatt ukjent. Arbeidstilsynet er varslet om ulykken, og saken vil etterhvert bli etterforsket av Nordsjø- og miljøseksjonen ved Sør-Vest politidistrikt.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Raser mot kriminell misbruk av krisetiltak

 2. Ingrid (76) ble smittet på bussen: – En fantastisk tur, jeg kjenner meg helt frisk

 3. Kommuneoverlege om busstur for pensjonister: – Jeg ville tenkt meg grundig om

 4. Fem koronasmittede tok hurtigbåt hjem

 5. «Som å stupe inn i luksusfellen»

 6. Politiet var kjent med konflikt mellom partene

 1. Ulykker
 2. GMC
 3. Hundvåg
 4. Stavanger