Ny sommerrute fra Haugesund til København

SAS starter en ny sommerrute til København fra Haugesund neste år. Flyselskapet starter 14 nye direkteruter fra Skandinavia, men ingen fra Stavanger.

SAS starter 14 ny direkteruter fra Skandinavia neste sommer.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

I sommerprogrammet for 2020 starter SAS 14 nye direkteruter fra Skandinavia, og lanserer fem helt nye destinasjoner. Det melder det skandinaviske flyselskapet i en pressemelding mandag.

Fra Oslo åpner SAS en direkterute til Valencia, og fra Bergen kan du kommende sommer fly direkte til Barcelona. Haugesund får en sommerrute til København.

Ny rute til Kiev

Den nye ruten fra Oslo til Kiev, som starter senere i høst, fortsetter til sommeren.

– Vi videreutvikler tilbudet vårt i samsvar med hva våre kunder ønsker også for neste sommer, sier finansdirektør Torbjørn Wist i SAS i pressemeldingen.

Fra april øker SAS også antall daglige avganger mellom Trondheim og Stockholm og mellom Oslo og Aalborg.

Flere ruter til Middelhavet

Fra København åpner SAS nye ruter til italienske Bari, montenegrinske Tivat og kroatiske Zadar. En fjerde nyhet fra den danske hovedstaden er det klassiske feriestedet Rhodos i Hellas. Dessuten øker SAS kapasiteten mellom København og St. Petersburg i takt med at visumreglene til St. Petersburg nå lettes opp.

Fra Stockholm forlenger SAS sesongen til Beirut. Luxemburg får også en utvidet rutetabell med flere avganger, og blir en året rundt-destinasjon.

Fra Århus åpner SAS nye ruter til Alicante i Spania og Chania på Kreta i Hellas, og utvider tilbudet til Malaga og Palma de Mallorca.

Publisert: