Mann alvorlig skadet etter knivstikking på Vigrestad - to personer siktet for drapsforsøk

Én mann er kritisk skadet etter å ha blitt knivstukket på Vigrestad søndag kveld. To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk. Like før midnatt bekrefter politiet at de fortsatt jobber på flere steder i og rundt Vigrestad sentrum.

Vitner forteller at det skal ha vært en slåsskamp i nærheten av togstasjonen på Vigrestad søndag kveld. Det er foreløpig uklart om den har noe med knivstikkingen å gjøre, men flere politipatruljer befant seg fortsatt i området sent søndag kveld.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

– Politiet jobber søndag kveld på flere ulike steder for å sikre spor i saken. Det skjer blant annet ved bruk av kriminalteknikere. Det blir foretatt avhør av vitner, og politiet jobber videre for å få klarhet i hendelsesforløpet, skriver politiet i en pressemelding like før midnatt.

Én person ble tidligere søndag kveld knivstukket på Vigrestad i Hå kommune. Aftenbladet kjenner til at mannen skal ha blitt fraktet til Stavanger universitetssjukehus med alvorlige stikkskader i bryst og hode.

To personer ble etter hvert pågrepet for ugjerningen.

- De to personene som ble pågrepet, er siktet for drapsforsøk, sier politiadvokat
Fredrik Martin Soma.

Politiet jobber på flere steder

Politiet fikk den første meldingen om knivstikkingen klokken 19.23. Sammen med brannvesen og luftambulanse rykket de raskt til stedet.

En drøy time senere, klokken 20.27, sendte politiet ut en pressemelding der de bekrefter at to personer er pågrepet og siktet etter hendelsen.

Politiet har oppsøkt flere adresser i og rundt Vigrestad søndag kveld. Like før klokken 22.00 søkte de i området rundt en kiosk i sentrum.

Senere søndag kveld forteller flere personer til Aftenbladet at politipatruljer med hunder søker like ved MIX-kiosken i Vigrestad sentrum.

I tillegg skal flere patruljer befinne seg i området rundt togstasjonen - som ligger i gåavstand fra kiosken.

Vitner forteller at søndag kveld skal ha vært bråk både i nærheten av kiosken, og ved togstasjonen i Vigrestad i forkant av knivstikkingen.

I etterforskningsarbeidet etter hendelsen skal politiet også ha stanset en bil mellom Bryne og Nærbø. Føreren av denne bilen ble arrestert. Aftenbladet får opplyst at det skal være en sammenheng mellom denne arrestasjonen og knivstikkingen.

En person ble pågrepet kjørende i en bil i nærheten av Vigrestad sentrum.
Publisert: