Utlover dusør på 10.000 kroner etter tagging i Sandnes

Flere vegger i Sandnes sentrum er blitt tagget med de samme signaturene i løpet av helgen. Tommy Skjæveland vil politianmelde taggingen og utlover dusør på 10.000 kroner til tips som kan oppklare saken.

Spinnvill Burger & Bar er et av flere steder i Sandnes sentrum som har fått veggene tagget.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

– Det er sikkert noen der ute som vet hvem som har gjort dette, og jeg håper at en dusør på 10.000 kroner kan få folk til å snakke, sier Tommy Skjæveland, som eier flere bygg i Sandnes sentrum.

Det var Sandnesposten som første omtalte taggingen og dusøren til Skjæveland.

Han vil også ta kontakt med politiet for å anmelde taggingen, og han vil viderebringe alle tips han får til politiet slik at de kan etterforske saken.

– Jeg håper at vi finner ut hvem som har gjort dette, slik at vi kan sende regningen videre til dem, sier Skjæveland.

NSB er en signatur som går igjen flere steder i Sandnes sentrum.
Flere vegger i Sandnes sentrum er blitt tagget.

Natt til lørdag ble veggene til Spinnvill Bar & Burger i Kirkegata tagget ned av en eller flere personer. Gatebukkene utenfor Hereford Steakhouse i Flintergata er også tagget ned med de samme signaturene. Det samme er flere andre vegger i sentrum.

Tommy Skjæveland er innehaver av både Spinnvill Bar & Burger og Hereford Steakhouse. Nå håper han at tips eller kameraovervåking i sentrum kan bidra til å oppklare saken.

– Det er veldig irriterende og stygt med tagging, og det ser ikke bra ut. Det er også dyrt å bli kvitt grapset, og jeg har en egenandel på 12.000 kroner for hærverk, Det er en irriterende utgift, sier Skjæveland.

Sandnes stasjon er også blitt tagget ned med NSB-signaturen.
Flere vegger i Sandnes sentrum er blitt tagget.
Gullsmed Christophersen har også fått en uønsket rød signatur på den hvite veggen.
Publisert: