Ydstebø selger deler av det gamle rådhuset - men først skal de bygge nytt

Alfred Ydstebø og Base Property kjøpte det gamle rådhuset i Sandnes i 2017. Nå selger Ydstebø deler av rådhuset til Lyse Elnett. Ordfører Stanley Wirak har for lengst flyttet inn i nytt rådhus. Foto: Rune Vandvik

iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Lyse Elnett har i dag sendt ut en meddelelse om tildeling av kontrakt til alle berørte leverandører i konkurransen «Administrasjonsbygg - Lyse Elnett». Av meddelelsen fremkommer det at Lyse Elnett har til hensikt å inngå kontrakt med Base Property AS for kjøp av administrasjonsbygg i Jærveien 33, Sandnes.

Eiendommen er det gamle rådhuset i Sandnes, som Base Property kjøpte av kommunen i 2017.

Base Property skal rive den nyeste delen av rådhuset, og bygge en ny kontorbygning som så selges til Lyse Elnett.

– Vi er stolte av å bli valgt av Lyse Elnett som leverandør og utvikler av nytt kontorbygg. Dette blir veldig bra både for de ansatte i Lyse Elnett, for byutviklingen i Sandnes sentrum og ikke minst for området rundt Skeiane stasjon – med blant annet rehabilitering av det gamle rådhuset til helsepark. Vi ser frem til å ta fatt på oppgaven, sier prosjektleder Andreas Poulsson i Base Property til Aftenbladet.

Lyse Elnett har behov for et administrasjonsbygg på grunn av tilstanden og kapasiteten i dagens bygg i Tronsholen i Sandnes.

– Vi er fornøyde med å ha landet en god prosess for framtidig lokalisering av Lyse Elnett, sier administrerende direktør Håvard Tamburstuen i Lyse Elnett i en pressemelding.

Base Property har inngått avtale om å selge et framtidig kontorbygg på rådhustomta i Sandnes til Lyse Elnett. 250 ansatte skal flytte fra Tronsholen til nye lokaler på rådhustomta.

Publisert: Publisert:

Les hele saken med abonnement