Skal levere 1800 alarmsnorer til nye SUS

OneCo har sikret seg sin andre kontrakt med SUS2023.

Foto: SUS2023

 • Stavanger Aftenblad
Publisert: Publisert:

Selskapet vant i samarbeid med Best Teleprodukter konkurransen om å levere pasientsignalanlegget til det nye sykehuset på Ullandhaug.

– Vi skal levere nær 1800 snordrag, 200 korridordisplay og 40 vaktromdisplay. Anlegget vil i stor grad fungere slik folk er vant til, men den teknologiske utviklingen gir også nye og mer fleksible muligheter, sier Kjell Arne Giske, administrerende direktør i OneCo i en pressemelding.

Les også

Har tildelt kontrakter til over 3 milliarder kroner

I dag varsles vaktrommet når en pasient drar i alarmsnora. På det nye sykehuset vil varsler og alarmer gå direkte til ansvarlig pleiepersons vaktmobil.

– For våre folk på jobb i det nye universitetssykehuset vil det være en stor fordel, fordi man til enhver tid ser hvor det trengs hjelp, selv om man ikke er ved displayet på vaktrom eller i korridoren. Det tror vi vil øke handlingsrommet og bedre arbeidshverdagen for pleiepersonalet. I tillegg vil det være bedre for pasientene, sier Kari Gro Johansen, prosjektdirektør for SUS 2023.

Dette er OneCo sin andre kontrakt på det nye sykehuset. I mai i fjor vant selskapet avtalen om å levere byggautomasjon til det nye sykehuset. Dette innebærer styring, regulering og overvåkning av driftsteknisk utstyr på sykehuset. I tillegg skal selskapet leere romkontroll for rundt 4000 rom på det nye sykehuset. Denne kontrakten har en verdi på 47 millioner kroner inkludert moms.

Publisert:
 1. SUS2023
 2. Sykehus
 3. OneCo
 4. Stavanger Universitetssjukehus (SUS)
 5. Teknologi

Mest lest akkurat nå

 1. Ibrahimaj frir til Viking: – Jeg sier ikke nei takk til å få et tilbud

 2. Jakob Ingebrigtsen om morens «spionasje»: – Lov å prøve seg

 3. Koronaviruset: Slik blir vaksineprogrammet som skal ta oss tilbake til hverdagen

 4. Åpen konflikt mellom ordførerne om veikutt: Flere E39-prosjekt kan ryke

 5. Nå samles reisefølget fra Ingvars reiser til gjenforening og førjulskos: – Vi har veldig lyst til å gjøre noe kjekt sammen

 6. Denne lunsjretten får du bare tak i på Jæren: - Vi får ukentlig henvendelser fra utflyttede jærbuer