Høy partyfaktor under halloween-feiringen

Lett regn fra mørke skyer la ikke noen demper på stemningen hos halloween-feirende ungdommer som var på byen i Stavanger sentrum lørdag kveld. Og flere av kostymene og effektene var ikke til å ta feil av.

Klar for Halloweenfest. Bak fra venstre Martin Sørensen, Johannes Andresen, Anne Stine Ullenes, Adrian Thyge (delvis skjult) og Endre Lien. I midten Pia Lauritsen. Foran Truls Simonsen og Sara Haaland Sørensen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Vi vil se dine beste Halloween-bilder! Trykk her for å sende dem inn.

Heidi Stangeland, til venstre, og Amalia Dale.

Svart og rød maling, sminke og fantasifull påkledning, noen gjenkjennelige, andre mer eller mindre selvkomponerte, viste godt igjen i lyset fra utestedene. Ingen tvil om hvilken dag som skulle feires. Og lydnivået var tidvis høyt der ungdommene vandret gjennom bygatene.

Flere gjenger, mer eller mindre utkledd og klar for fest, hadde høy partyfaktor. Og mange var på vei fra private fester til utestedene.

Halloween, eller allehelgensaften som vi også kaller denne kvelden, har de siste 20-årene utviklet seg til en festdag, både for liten og stor.

Noen hadde gjort grundig arbeid i valg av kostyme og valg av effekter, andre holdt en lavere halloween-profil.

Halloween-feiringen tiltok utover kvelden, denne siste lørdagen i oktober.

Kostymegjeng: Fra venstre Sigurd Marshal, Nora Jærmeland, Fideli Gran, Amalia Dale, Marius Svendsen, Heidi Stangeland og Miriam Engebakken.
Her er to 20-åringer på vei til ett av utestedene langs Vågen der de håpet å komme inn. Madelen Dybwad Moland, til venstre, og Lisa Brukhei fotografert på Torget i Stavanger.
Publisert: