Program Gladmat fredag 26. juli

Her er programmet for Gladmat fredag 26. juli.

Aftenbladet gir deg oversikten over hva som skjer på Gladmat dag tre.
  • Christine Andersen Johnsen
    Christine Andersen Johnsen
    Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

11.30: Matkurs for barn med Fra Hage til mage / Iver & Evne på Blågrønt.

12.00: Matkurs for barn med NKL Rogaland, Blågrønt. Kokepunktet: Omvisning i Margunn Uelands kjøkkenhage på Eiganes. Kokepunktet: Marianne Olssøn fra Hovelsrud Gård på Torget.

12.30: Gladmats Næringslivslunsj på Fish & Cow: Årets morsomste lunsj
Kokepunktet: Kåre Wiig fra Miljøgartneriet på Torget.

13.00: Kokepunktet: Lise-Lotte Ask Henriksen fra Honey & Roots på Torget. Matkurs for barn med NKL Rogaland på Blågrønt. Matkurs for barn med Fra Hage til mage / Iver & Evne på Blågrønt. Kokepunktet: Sanketur med Kristine Enger, ordfører i Randaberg på Tungenes.

13.30: Kokepunktet: Anne Marte og Kristoffer Evang fra Ask Gård Foredling på Smak på Norge. Kokepunktet: Tomatfestivalen på Torget

14.00: Konsert med Valp på Torget. Produsentpresentasjon med Jean-Marc Brocard på Gaffel & Karaffel sin stand. Matkurs for barn med NKL Rogaland på Blågrønt. Juniorenes matredderkamp med Fra hage til mage og Mette Nygård Havre på Smak på Norge.

14.30: Kokkekonkurranse på Smak på Norge: 20 minutter, 1 Mystery basket, hvem får det beste resultatet? Ledet av Kjartan Skjelde. Kokepunktet: Sirdalsørret v/ Runar Blakstad og Andreas Lindhom på Torget.

15.00: Matkurs for barn med NKL Rogaland på Blågrønt. Kokkekonkurranse på Smak på Norge: 20 minutter, 1 Mystery basket, hvem får det beste resultatet? Ledet av Kjartan Skjelde. Kokepunktet: Bodil Raustein fra Solbakken Andelsgård på Torget. Ureist på Klostergarden.

15.30: Kokkekonkurranse på Smak på Norge: 20 minutter, 1 Mystery basket, hvem får det beste resultatet? Ledet av Kjartan Skjelde. Kokepunktet: Dag Jørund Lønning – Jordboka I & II – Høgskolen for landbruk og bygdeutvikling, på Torget.

16.00: Matkurs for barn med NKL Rogaland på Blågrønt. Matkurs for barn med Fra Hage til mage / Iver & Evne på Blågrønt. Kokepunktet: Mette Nygård Havre på Torget. Amerikansk Barbeque med Grillandslaget (The Norwegian National Barbecue Team) på Harry Peppers stand.

16.30: Kokepunktet: Idar Håland fra Håland kjøtt på Torget.

17.00: Last man standing – norgesmesterskap i chilispising med Chili Klaus på Hanekam.

17.30: Kokepunktet: Bjørn Roth fra Nofima på Malt & Humle.

18.00: Matglad – sommerens smakfulle eventyr! på EG&DU.

19.00: Bistrovaganza på Renaa: Matbaren. Det Glade Langbord på Ostehuset Domkirkeplassen

Les også

  1. «Dette er jækla godt. Bravo!»

  2. Vil vise frem gode og unge band

  3. Her får du alt fra tang til halvt horn med piffi

  4. – Det vil gå ut over hele naturens næringskjede

  5. Du kaster 42 kg spiselig mat i året. Her er 7 tips til å kutte

  6. Andreas har allerede Renaa og Ramsvig på CV-en. Nå venter Lyon

Publisert:
  1. Kjartan Skjelde
  2. Festival
  3. Gladmat
  4. Kristine Enger

Mest lest akkurat nå

  1. Har du sett nordlys i kveld?

  2. To ganger fikk ekte­paret fra Jæren nei til å adoptere. Likevel dro de til Sør-Korea og hentet et barn

  3. 20 vil bli ny Kolumbus-sjef

  4. Fugler ved Breiavatnet ble matet med ukokt ris

  5. Frankrike kaller ambassadører hjem

  6. Lagmannsretten nekter å behandle drapsforsøkssak