- Krever handling

Spillerne i Stavanger Håndball krever at styret setter absolutt alt inn for å beholde Marinko Kurtovic. Veteranen og spillernes talsmann Stig Penne stiller seg svært kritisk til hva styret i klubben har bedrevet i det siste.

  • Atle Andersen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 19 år gammel

— De to siste månedene har vært de to mest eventyrlige i klubbens historie. Markedsverdien har vel aldri vært høyere. Jeg lurer fælt på hvordan styret har gått fram overfor næringslivet i denne perioden, tordner Penne. Han legger til at Løkkes sjukemelding i august har hatt katastrofale virkninger.

— Løkkes vikarer har ikke klart å selge, et i øyeblikket, svært salgbart produkt, sier Penne, som mener spillere og treneren har gjort sitt og vel så det.

— Jeg har gjennom mine 13 år som håndballspiller aldri opplevd at spillerne har bidratt så mye på dugnadssiden, sier Penne før han understreker:

— Det er fantastisk å spille håndball i klubben for tiden.

Spillerne står hundre prosent bak treneren sin.

— Vi synes både avgjørelsen og tidspunktet var forståelig og riktig. Nå får vi håpe at styret tar signalene og våkner. Hvis ikke kan det gå skikkelig galt, sier veteranen.

— Hva tenker du på da?

— Det sier seg selv at spillere som Tobias Karlsson og Simen Hansen, som er kommet hit for å spille håndball, ikke kan fortsette i en klubb som ikke vil satse. Kjetil Strand blir sikkert også vanskelig å beholde. I 1992 hadde vi en tilsvarende situasjon. Da forsvant nesten alle spillerne, sier Penne.

Les også

  1. Hvorfor nå, Kurtovic?

  2. Styret stiller plassene til disposisjon

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Ryfylke har fått sin første vingård

  2. Ny utrolig rekord for Haaland

  3. Kunngjorde at han legger opp - nå vurderer Bryne-profilen å gjøre helomvending

  4. Storbritannia strammer inn på koronareglene

  5. Førstestatsadvokat Harald L. Grønlien er død

  6. Vogntog mot personbil - mann satt fastklemt