Baldwin ikke bitter på Basinger

<p> De har ofte vunnet kåringen &laquo;Den styggeste skilsmissen i Hollywood&raquo;, men nå påstår Alec Baldwin at han slett ikke er så bitter på Kim Basinger. Han lovpriser endatil hennes evner som mor.</p>

Publisert: Publisert:

Foto: Scanpix

  • Ntb
iconDenne artikkelen er over 13 år gammel

Baldwin har ligget i en offentlig strid med ekskona Kim Basinger i årevis, og stridens kjerne har vært foreldreretten til datteren Ireland, nå 10 år.

Det tidligere paret har kranglet om omsorgsfordelingen i retten siden skilsmissen i 2002, og Kim Basinger har uten tvil vært åpent skeptisk til Baldwins egnethet som far.

Og Alec Baldwin på sin side, har ikke spart på kruttet. I utallige intervjuer har han uttalt seg om Basingers nevroser og kontrollbehov. Ved en anledning mente han ekskona hadde tvangsforestillinger når hun framstilte ham som den reneste Saddam Hussein for retten.

Men det virker som om skuespilleren – etter at han fikk besøksrett til datteren tidligere i år – har bestemt seg for å begrave stridsøksen. Da han besøkte Larry King Live på CNN, sa han:

– Min ekskone var en morsom person... det var veldig moro å være sammen med henne. Hun var et utrolig flott menneske. Men så tror jeg plutselig vi ville leve helt ulike liv. Men en ting er sikkert: Hun er en storartet mor, det er hun, en virkelig god mor.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. – Risikerer å gå glipp av kunnskap om både Stavangers historie og norgeshistorien

  2. Arvid Mæland vil hogge ut hodet til kong Harald i fjellet og sette opp «Sound of music» ved Ørsdalsvatnet

  3. Slår Oilers tilbake mot Sparta?

  4. Kvinne på biltur fra Midt-Norge smittet familiemedlemmer i Sandnes

  5. Kollapset i løp: Nå har Jakob Ingebrigtsen funnet ut hvorfor

  6. Svensk studie: Alle koronasmittede utviklet antistoffer