Baldwin ikke bitter på Basinger

<p> De har ofte vunnet kåringen &laquo;Den styggeste skilsmissen i Hollywood&raquo;, men nå påstår Alec Baldwin at han slett ikke er så bitter på Kim Basinger. Han lovpriser endatil hennes evner som mor.</p>

  • Ntb
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 14 år gammel

Baldwin har ligget i en offentlig strid med ekskona Kim Basinger i årevis, og stridens kjerne har vært foreldreretten til datteren Ireland, nå 10 år.

Det tidligere paret har kranglet om omsorgsfordelingen i retten siden skilsmissen i 2002, og Kim Basinger har uten tvil vært åpent skeptisk til Baldwins egnethet som far.

Og Alec Baldwin på sin side, har ikke spart på kruttet. I utallige intervjuer har han uttalt seg om Basingers nevroser og kontrollbehov. Ved en anledning mente han ekskona hadde tvangsforestillinger når hun framstilte ham som den reneste Saddam Hussein for retten.

Men det virker som om skuespilleren – etter at han fikk besøksrett til datteren tidligere i år – har bestemt seg for å begrave stridsøksen. Da han besøkte Larry King Live på CNN, sa han:

– Min ekskone var en morsom person... det var veldig moro å være sammen med henne. Hun var et utrolig flott menneske. Men så tror jeg plutselig vi ville leve helt ulike liv. Men en ting er sikkert: Hun er en storartet mor, det er hun, en virkelig god mor.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Hele livet lurte Tor på hva som skjedde da faren styrtet i døden med jager­fly. Så opprettet kona en hemmelig kon­takt

  2. Ingenting rocket på Sandnes’ nye festplass

  3. Veton Berisha etter hat tricket: – Serie­gull med Viking ville vært det største

  4. Gikk fra Sandnes til Kristiansand av én spesiell grunn: – Det har vært litt av en tur

  5. Da det var trøbbel med skoene i «Skal vi danse», visste hun at løsningen lå i Hillevåg

  6. Mia Gundersen og Espen Hana er aller best når de får skuldrene ned, puppene opp og herjer med seg selv