Har tildelt kontrakter til over 3 milliarder kroner

Helse Stavanger og SUS2023 har foreløpig tildelt 44 kontrakter for over 3 milliarder kroner. Sist ut er storkjøkken-kontrakt verdt 18,9 millioner kroner, som er tildelt Norrøna storkjøkken.

Publisert: Publisert:

Det nye sykehuset på Ullandhaug har signert nok en kontrakt. Denne gangen er det Norrøna Storkjøkken som har fått tilslag på bygging av nettopp storkjøkken. Foto: Rikard Vinningland

 • Håkon Jonassen Norheim
  Journalist

– Kontrakten betyr at Norrøna skal levere storkjøkken til kantine- og cafédriften i det nye universitetssykehuset. I tillegg blir det kjøkken på pasientpostene, til sammen 21 stykker, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023 i en pressemelding.

Norrøna Storkjøkken er tildelt den foreløpig 44 kontrakten i forbindelse med byggingen av det nye sykehuset på Ullandhaug, verdt 18,9 millioner kroner. Det gjør at den totale verdien på sykehus-kontraktene per januar er på 3,078 milliarder kroner.

Norrøna Storkjøkken er en av de største leverandørene av storkjøkkenutstyr i landet, og selskapet har en over 70 år lang historie. De har hovedkontor i Stavanger, men avdelinger og forhandlere over hele landet.

– For oss er det prestisje å vinne denne kontrakten, og vi ser frem til å gjøre vårt for at de som lager mat på det nye sykehuset skal ha funksjonelle fasiliteter og moderne kjøkkenløsninger, sier Gudrun Windsand Pettersen, daglig leder i Norrøna Storkjøkken.

Kontrakten gjelder ikke storkjøkkendriften på Forus som fortsatt skal levere mat til SUS, også når nytt bygg er på plass.

I tidsperioden januar-mars vil de også tildele kontrakter på rør for samtlige bygg, belysning, avfallshåndtering og fast inventar til en estimert samlet verdi på 370 millioner kroner inkludert mva.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Dette synet møtte Rune da han løftet overmadrassen på hotellet i Bergen

 2. Mann pågrepet av bevæpnet politi i Stavanger - siktet for grov kroppsskade

 3. Da Marielle skulle varme sønnen Lucas (9) på fotballkamp, ble hun truet med utkastelse: – Drøyt

 4. Bil i full fyr på Forus - brannen spredte seg

 5. Austbø trosset legens råd: – Fryktet brudd i ankelen

 6. Forsvinner fra Kristiansand: Fjord Line selger Fjord Cat

 1. Norrøna
 2. SUS2023
 3. Helse Stavanger