Moogoo-isbar til Langgata

Den kjente rosa isbaren i Stavanger er på vei til Langgata i Sandnes.

Daniel Sigurdgeirsson og Sigurdur Runar Ragnarsson gleder seg til å åpne i Langgata 41.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

– Vi holder på å bygge i full fart og har et optimistisk mål om å åpne om to uker, forteller Sigurdur Runar Ragnarsson.

Det er tre år siden han åpnet Moogoo i Kirkegata sammen med ektefellen Gudrun Eyjolfsdottir, og et annet islandsk ektepar.

Ideen om å åpne et utsalg i Langgata kom etter en rusletur i Sandnes sentrum for kort tid siden.

– Da vi gikk gjennom Langgata oppdaget vi hvor fint det har blitt i sentrum. Snart er også skateparken og det nye området på Ruten ferdig. Det blir utrolig fint, sier Ragnarsson.

Han tok kontakt med huseier Arild Charles Dalili Thevathason, som eier Langgata 41. Thevathason tente på ideen med en gang.

– Han snudde seg rundt for å få fart på sakene. Vi har inngått en intensjonsavtale om å holde åpent i sommer, så får vi se hvordan sandnesgauken tar imot oss. Håpet er at vi fortsetter utover høsten, sier Ragnarsson.

Barndomsminner

Allerede da de åpnet i Stavanger, var målet å ekspandere.

– Vi har lenge tenkt på å utvide, men på grunn av vanskelige tider og ingen investorer i ryggen, har vi ventet litt. Nå dukket det plutselig opp en spennende mulighet, sier Ragnarsson.

Konseptet er i bunn og grunn amerikansk iskrem – mye snop og mye frukt satt sammen med god softis.

– Vi vil vekke barndomsminner med isbaren vår. Barn og voksne skal bli overveldet når de kommer inn til oss, sier Ragnarsson, som lager softis, milkshake og kuleis med et utvalg på intet mindre enn 70 ulike strøssel.

Moogoo har holdt åpent under hele koronakrisen, men med reduserte åpningstider. Flere av de ansatte er permittert, men begynner gradvis å komme tilbake til jobb.

Publisert: