Savnet 22-åring fra Rogaland: Leteaksjonen går over i en ny fase

Politiet leter fortsatt etter 22-åringen fra Rogaland som er savnet i Lillehammer, men leteaksjonen går over i en ny fase.

Letingen etter 22-åringen fra Rogaland fortsetter torsdag.
Publisert: Publisert:

Det opplyses i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Politiet har sammen med Sivilforsvaret og en rekke frivillige letemannskaper siden søndag lett etter savnede i området Lillehammer med omegn. Samtidig pågår etterforskning med formål om å finne 22-åringen.

Torsdag ettermiddag går leteaksjonen inn i en ny fase.

– Etter å ha søkt kontinuerlig siden søndag ettermiddag, trekkes nå mannskaper ut av området hvor savnedes bil er funnet. Vi har søkt systematisk og grundig i dette området uten funn, heter det i pressemeldingen fra politiet.

De presiserer at leteaksjonen ikke er avsluttet.

– Nå vil det bli tatt en faglig vurdering om hvordan en eventuell leting skal fortsette, opplyser operasjonsleder Rune Vegard Huse.

Politiet har ikke endret status og antar fortsatt at 22-åringen er i live. De ber fortsatt om publikums hjelp og gir en mer detaljert beskrivelse av klærne 22-åringen sannsynligvis har på seg.

Det understrekes at den savnede ikke er mistenkt for noe kriminelt.

Torsdag formiddag ble det søkt med full styrke.

– Det var 60-70 personer involvert i søket torsdag, sa operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt til Aftenbladet torsdag formiddag.

Han sa at de har fått inn en del tips, men ingen som foreløpig har gitt noe gjennombrudd i saken.

– Bilen hans har blitt funnet ved et stort turområde ved Balbergskaret ved Lillehammer, og søket har pågått med bilen som utgangspunkt. Vi jobber ut fra hypoteser om at han enten har gått inn i turområdet eller søkt ned mot Lillehammer sentrum, sier Solberg.

Publisert: