Tørt på Mods-festen i kveld

De 25.000 som skal til Viking stadion for å synge om Tore Tang i kveld slipper å bli våte. Sør for Boknafjorden blir det oppholdsvær til langt på natt.

Publisert: Publisert:

God stemning på Mods-konserten fredag kveld. Været vil heller ikke ødelegge kveldens fest på Viking stadion. Foto: Carina Johansen

 • Hans Petter Aass
  Journalist
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

– Det er et nedbørsområde på vei inn mot Vestlandet i løpet av kvelden, men det ser ikke ut til å nå sør for Boknafjorden, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk Institutt, Tone Christin Thaule til Aftenbladet.

Det er imidlertid ingen grunn til å kle seg for lett for sør-rogalendinger som skal være utendørs i kveld. Ifølge Thaule er det fare for lavt skydekke og dis. Temperaturene vil falle ned mot 13 grader før Morten Abel og de andre Mods-medlemmene går av scenen ved 23-tiden.

Også artister og publikum som skal delta på Byfest1 i Haugesund lørdag vil i stor grad slippe unna regnværet. Først langt ut på kvelden ser det ut til å begynne å dryppe på Haugalandet.

Også på dagen søndag vil det trolig bli oppholdsvær i Sør-Rogaland, men langtidsvarselet gir ingen grunn til å pakke frem badebuksen for andre enn de aller tøffeste blant oss.

– Det skal bli kaldere de neste dagene. Fra mandag og utover i uken vil makstemperaturen på dagtid ikke komme høyere enn 14 grader. Det blir vind fra nordvest, og bygevær, sier Thaule.

LES OGSÅ:

Les anmeldelsen av Mods-konserten - låt for låt

Publisert:

Mods

 1. Ska du ha merr Mods nå, må du synga sjøl

 2. Bjørn Christian fra Sandefjord: - Jeg kan alle Mods-sangene

 3. Se bildene fra Mods-konserten i Spektrum

 4. Er det noe Mods-entusiasme i Oslo?

 5. Mods inntar Oslo Spektrum

 6. Slik ble Mods-comebacket mulig

 1. Mods
 2. Boknafjorden
 3. Viking stadion
 4. Morten Abel